Πάμε για φιλοζωικό καφέ στις 8/6/2014

bazaar

“Ενημερωθείτε,διασκεδάστε ….προσφέροντας
Πόσοι απο εμάς έχουν πει «Έχω 3 ευρω και Θέλω να βοηθήσω εθελοντές που ταΐζουν αδέσποτα αλλά ντρέπομαι να τους τα δώσω. Πως να βοηθησω?» 
Από την άλλη μεριά πόσοι εθελοντές που παλεύουν καθημερινά προσπαθώντας να σιτίσουν ή να αποπαρασιτώσουν εκατοντάδες ζωάκια δεν σκέφτηκαν :” Τελείωσε η τροφή..δεν έφαγαν όλα. Να είχα ένα τσουβάλι παραπάνω..»


Στις Κυριακή 8 Ιουνίου θα έχετε την ευκαιρία να βοηθήσετε.. Η εφημερίδα Αδέσποτη Φωνή σας καλεί για καφέ στο Bartesera ( Κολοκοτρώνη 25 Σύνταγμα) και πραγματικά σας χρειαζόμαστε όλους. Προσφέροντας λίγη ξηρή τροφή,μια αμπούλα ή ένα φάρμακο . Εμείς για να σας ευχαριστήσουμε θα σας προσφέρουμε ένα αντίτυπο απο την εφημερίδα μας. Θα πιούμε καφέ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα γνωριστούμε. Όλα τα είδη που θα προσφέρετε θα δοθούν σε ομάδες εθελοντών φιλόζωων που σιτίζουν ζώα στις περιοχές τους. Ασπρόπυργο,Βαρυμπόμπη ,Σπάτα και αλλού.
Θα φτιαχτεί λίστα με τα ονόματα όσων πρόσφεραν καθώς και λίστα με το τι και που δόθηκαν αυτά τα είδη. Δεν θέλουμε χρήματα . Ελάτε για καφέ, ελάτε να διασκεδάσουμε αλλά ταυτόχρονα προσφέροντας κάτι πολύτιμο σε αυτά τα πλάσματα. Την επιβίωση τους.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας περιμένουμε όλους.

Προτεινόμενα είδη που μπορείτε να φέρετε
-Ξηρή τροφή για κουταβάκια και ενήλικα καθώς και για γατάκια
-Αμπούλες αποπαρασίτωσης
-Xάπια αποπαρασίτωσης
-Sebacil
-Vibramycin,zylapour
-κολάρα

…. και ότι άλλο θέλετε”

Για περισσότερες πληροφορίες https://www.facebook.com/events/1408093426143752/?ref_dashboard_filter=upcoming

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts