Αξιοπερίεργες ειδήσεις από όλον τον κόσμο! #12

“Στην κατηγορία “Αξιοπερίεργα”, θα βρείτε περίεργες ειδήσεις απ΄όλον τον κόσμο.  Μπορεί να μην σχετίζονται όλα άμεσα με εμάς τους σκύλους αλλά επειδή είμαι η Μάρσα η παντογνώστρια και ως περίεργο κυνηγόσκυλο θέλω να ενημερώνομαι συνεχώς για τα πάντα, όταν μαθαίνω κάτι θέλω να το μοιράζομαι μαζί σας.  Κι όταν είναι κάτι τόσο διασκεδαστικό… δεν μπορώ να αντισταθώ!”

a1

 

Το πρώτο ψάρι ρομπότ κατασκευάστηκε στο Πανεπιστήμιο του Έσσεξ και μπορείτε να το δείτε να κολυμπάει στο Ενυδρείο του Λονδίνου.  Σύμφωνα με τους δημιουργούς του το μηχανικό ψάρι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα στην επιδεξιότητα και την ταχύτητα από το αληθινό!

 

 

a2

Το πρώτο όνομα που είχε σκεφτεί ο Ουώλτ Ντίσνεϋ για τον Μίκυ Μάους ήταν Μόρτιμερ! Η σύζυγός του όμως θεώρησε ότι το Μόρτιμερ ήταν πολύ πομπώδες κι έτσι ο πιο διάσημος ήρωας του Disney βαφτίστηκε Μίκυ!

 

 

 

a3

 

Στην Κίνα ζει ένα σκυλί Δαλματίας το οποίο μπορεί να οδηγήσει μηχανή για περίπου 200 μέτρα με ταχύτητα 8 χιλιομέτρων την ώρα!

 

 

 

 

 

a4

Στην Μινεάπολη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ένα γουρουνάκι ο Άρνολντ, απέτρεψε ένοπλη ληστεία σε τράπεζα της πόλης.  Βρισκόταν έξω από το υποκατάστημα κι όταν αντιλήφθηκε τι συνέβαινε μπήκε μέσα στην τράπεζα κι άρπαξε από το πόδι τον ληστή και τον δάγκωσε!

 

 

 

a5

Επιστήμονες από την Αυστραλία υποστηρίζουν ότι με ένα ειδικό καπέλο θα μπορείς να αφυπνίσεις την καλλιτεχνική σου φύση! Με το καλλιτεχνικό καπέλο θα ενεργοποιούνται τμήματα του εγκεφάλου που έχουν σχέση με την δημιουργία και την φαντασία!

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts