Ακύρωση διαγωνισμού “Σούπερ σκύλος x 3” 2016

Ο διαγωνισμός “Σούπερ σκύλος x 3” ακυρώθηκε.

Ο λόγος ψεύτικα Like με μη θεμιτά μέσα όπως για παράδειγμα αυτόματα προγράμματα/software ψηφίσματος….

Σημειώθηκαν πάρα πολλά κρούσματα σ’ αυτόν τον διαγωνισμό.  Δεν μπορεί όταν έχεις μία ψήφο και δύο, μέσα σε λίγες ώρες (το πολύ 2-3 ώρες) να αποκτάς ξαφνικά 20.000 και 30.000 ψήφους!  Όπως επίσης δεν μπορεί μέσα σε δύο μέρες να φτάνει 30.000 ψήφους! Ακόμα και 1000 άτομα να ψήφιζαν δεν θα έφταναν αυτόν τον αριθμό μέσα σε δύο μέρες.  Οι αποδείξεις είναι πολλές : ύπουλα IP address με πολλαπλά request το δευτερόλεπτο σε συγκεκριμένες φωτογραφίες κ.α

Από το να ξεκινήσω τον αποκλεισμό των ατόμων που διαγωνίστηκαν όχι με τίμιο τρόπο εις βάρος όλων των υπολοίπων που συμμετείχαν, αναγκάστηκα να προχωρήσω στην ακύρωση του διαγωνισμού… Ο λόγος γιατί αυτά τα άτομα έκαναν σοβαρό abuse στην ιστοσελίδα και δεν εμφανιζόταν σωστά.  Πολλές ώρες της ημέρας (την ώρα που ψήφιζαν απανωτά με παράνομους τρόπους όπως προανέφερα) η ιστοσελίδα εμφάνιζε λευκή σελίδα με error, αποκλείοντας όλους τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους με αποτέλεσμα να μην έχουν πρόσβαση στην ψηφοφορία και να χάνουν ψήφους εξαιτίας τους.

Θα γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον ξανά ο διαγωνισμός αφού πρώτα θα γίνουν σημαντικές αλλαγές προς όφελος όλων των τίμιων διαγωνιζόμενων αλλά και για την ασφάλεια του διαγωνισμού.  Σίγουρα δεν θα είναι η ψηφοφορία με πολλαπλά like!

Έως τότε ευχαριστώ τους συμμετέχοντες που με τίμησαν με την συμμετοχή τους κι ένα συγνώμη σε εκείνους που προσπάθησαν να ψηφίσουν φυσιολογικά κι όχι με ψεύτικα Like. Αλλά το θεώρησα πιο τίμιο από μέρους μου να ακυρώσω τον διαγωνισμό γιατί τα αποτελέσματα δεν θα ήταν σωστά.  Και σας υπόσχομαι πως την επόμενη φορά που θα γίνει ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί με τίμιο και αγνό τρόπο όπως πρέπει κι όπως είχαν γίνει όλοι οι υπόλοιποι στο παρελθόν.

Αν θέλετε να δείτε αναλυτικά τον διαγωνισμό δείτε το άρθρο “Σούπερ σκύλος x 3” 2016.

 

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts