Μια αδέσποτη σκυλίτσα ηρωίδα…

bazaar, φιλοζωικές, εκδηλώσεις

Μια αδέσποτη σκυλίτσα στην Ταϊλάνδη έγινε σε μια στιγμή ηρωίδα σώζοντας ένα βρέφος που το είχαν πετάξει μέσα σε κάδο σκουπιδιών! Το νεογέννητο ξύπνησε τα μητρικά ένστικτα της σκυλίτσας κι όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του, έτρεξε να το σώσει γιατί προοριζόταν να γίνει γεύμα δύο άλλων αδέσποτων σκυλιών.

Ένας άνθρωπος που πήγαινε να αγοράσει φαγητό από ένα εστιατόριο και έτυχε να περάσει μέσα απ΄αυτόν τον δρόμο,είδε δύο σκυλιά που τσακωνόντουσαν και γρύλιζαν άγρια σε κάτι που έμοιαζε με κούκλα και φαινόταν να ξεπροβάλλει μέσα από μια σακούλα μέσα σε έναν κάδο σκουπιδιών.

Ξαφνικά, εμφανίζεται από το πουθενά μια σκυλίτσα που ήταν γνωστή στην περιοχή γιατί τη τάιζαν οι κάτοικοι. Έπιασε με τα δόντια της τον μπόγο που ήταν τυλιγμένο το νεογέννητο, γρύλισε άγρια στα άλλα δύο σκυλιά για να τους δώσει να καταλάβουν ότι … δεν αστειευόταν και έτρεξε μακριά.

Αρχικά, ο αυτόπτης μάρτυρας νόμιζε πως ήταν μια κούκλα. Αλλά μόλις άκουσε το κλάμα του μωρού και πλησίασε την σκυλίτσα, τότε το είδε με τα ίδια του τα μάτια και τα έχασε! Εκείνη όμως ήταν τόσο προστατευτική κι είχε επιθετική στάση απέναντί του και χρειάστηκε ο άντρας να κραδαίνει απαλά ένα ξύλο προς την κατεύθυνσή της χωρίς να την ακουμπήσει απλά για να την φοβερίσει και να αφήσει το μωρό κάτω.

Κάλεσε την αστυνομία και ασθενοφόρο. Το μικρό κοριτσάκι, που φαινόταν να είχε γεννηθεί πρόωρα, ήταν χλωμό και είχε δαγκώματα κι εκδορές σε όλο του το κορμάκι. Ο μάρτυρας ανέφερε στην αστυνομία πως τριάντα λεπτά πριν το γεγονός, είδε μια μοτοσυκλέτα που είχε σταθμεύσει κοντά στον κάδο των απορριμάτων. Πήραν τα πλάνα από μια κάμερα ασφαλείας της περιοχής και είδαν μια γυναίκα που θεωρούσαν πως ήταν η μητέρα του μωρού και προχώρησαν στην εύρεση της.

Η αστυνομία επαίνεσε την αδέσποτη σκυλίτσα για την ηρωική πράξη της. Της αγόρασε ένα περιλαίμιο και της πρόσφερε ένα ολόκληρο ψητό κοτόπουλο ως ανταμοιβή.

Τροφές για σκύλους 
Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts