Έκθεση Safety And Protection

Η 1η έκθεση Safety Expo 2013 με θέμα την ασφάλεια και την προστασία του χώρου σας θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαρτίου – 10 Μαρτίου 2013 στο Metropolitan Expo.  

Ο εκθεσιακός χώρος Metropolitan Expo βρίσκεται στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», στα Σπάτα Αττικής και οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι 10:00 – 20:00.

Το θέμα της έκθεσης είναι η φύλαξη κατοικιών ή χώρων γενικότερα.  Οι εκθέτες θα είναι από συστήματα ασφαλείας όπως κάμερες και συναγερμούς έως εκπαιδευμένοι φύλακες σκύλοι.  Εκεί λοιπόν θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά επιδείξεις από καταξιωμένους εκπαιδευτές σκύλων μαζί με τους σκύλους τους.  Και βέβαια θα μπορείτε να συζητήσετε μαζί τους, να γνωριστείτε και να πάρετε συμβουλές για την φύλαξη και την προστασία του χώρου σας.

Επίσης, μπορείτε να λάβετε συμμετοχή σε διαγωνισμούς και να κερδίσετε πολλά δώρα από χρηματοκιβώτια και συστήματα ασφαλείας έως δωρεάν εκπαίδευση του σκύλου σας και δωρεάν σκυλίσιες τροφές.  Δεν είναι μόνο αυτά όμως.  Για να μάθετε περισσότερα για την έκθεση, τα δώρα και γενικότερες πληροφορίες απευθυνθήτε στην ιστοσελίδα www.safetyexpo.gr

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts