Γιορτή υιοθεσίας και bazaar στις 4/10/2014 στην Κρήτη

Spread the love
  •  
  •  
  •  

bazaar1

TO ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ “ΖΩΟΦΙΛΗ ΔΡΑΣΗ” ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΤΟ ΑΙΘΡΙΟ ΤΗΣ ΛΟΤΖΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΦΙΛΑΖΩΪΚΟ ΓΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΟΤΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΣΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΖΩΑΚΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΓΙΑ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΖΩΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΑΤΑΚΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΑ ΖΩΑΚΙΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟ ΣΠΙΤΑΚΙ. ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑ Ή ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.

ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΜΕΝΑ, ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ, ΚΑΙ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ MICROCHIP ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΩΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΠΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΕΝΕΚΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΩΟΦΙΛΗ ΔΡΑΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΟΦΗ PEDIGREE ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΩΟΦΙΛΗ ΔΡΑΣΗ.

ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΑΖΑΡΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ…”

Για περισσότερες πληροφορίες https://www.facebook.com/events/791120194264905/?ref_dashboard_filter=upcoming


Spread the love
  •  
  •  
  •  

Related posts

Leave a Reply