Εκδήλωση για τους “Σκύλους οδηγούς Ελλάδος”

 

Η  Καλλιτεχνική Εταιρεία «ΠΟΛΥΜΙΝΙΑ»   και η οποία είναι αφιερωμένη στο κέντρο «ΣΚΥΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ» σας προσκαλεί όλους στη συναυλία Αγάπης, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος (Αθηνάς 17 & Δοϊράνης, Καλλιθέα), την Δευτέρα 1η Απριλίου 2013 στις 19:00.

Ο στόχος της εκδήλωσης που προσφέρεται αφιλοκερδώς από τους καλλιτέχνες-μέλη της Πολύμνιας, είναι να προβληθεί και να υποστηριχθεί το σημαντικό έργο που επιτελεί το Ελληνικό Κέντρο «ΣΚΥΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ». Το κέντρο έχει ξεκινήσει την εκπαίδευση της ομάδας των εκπαιδευομένων εκπαιδευτών σκύλων οδηγών και των πρώτων κουταβιών για σκύλους οδηγούς, που σε λίγο καιρό θα βλέπουμε στους δρόμους, της Αθήνας και άλλων περιοχών της Ελλάδας.

Ο Angel, η Melita, η Donna (τα τρία πρώτα εκπαιδευμένα Labrador) και τα κουτάβια Φοίβος, Ίρμα και Βικτώρια θα είναι εκεί και μαζί τους καλλιτέχνες της ΠΟΛΥΜΝΙΑΣ θα υποδεχτούν και θα γεμίσουν με χαμόγελα ικανοποίησης όλους όσους τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Για κρατήσεις, περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση αλλά και για τους Σκύλους Οδηγούς Ελλάδος μπορείτε να επικοινωνήσετε και με την κα Ζωή Γερουλάνου, Πρόεδρο του Δ.Σ. στο τηλέφωνο 6932414189 στο E-mail: info@greekguidedogs.gr  και στα τηλέφωνα 2109415222 κα Δ.Καραμιχαλάκου και κα Ι.Μαργιόλη.

 

 

πηγή : http://meallamatia.blogspot.gr

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts