Σεμινάριο για την επιθετικότητα ενός σκύλου στις 13/4/2014

Spread the love
  •  
  •  
  •  

bazaar 2

Την Κυριακή 13 Απριλίου 2014 10:00 -15:00 στην Κηφισιά.

 “Το θέμα του επόμενου σεμιναρίου της σειράς Animal Tales να είναι Dog Aggression ‘The Real Deal’. Σε αυτό το εξειδικευμένο σεμινάριο θα αναλύσουμε σε βάθος το πρόβλημα της επιθετικότητας στα σκυλιά. Θα μάθετε:1) Τι είναι η επιθετικότητα και πως να την αναγνωρίσετε2) Την ποικιλομορφία της επιθετικότητας

3) Την πρόληψη: Πως αποφεύγετε η εμφάνιση της

4) Την αντιμετώπιση: Ο σωστός χειρισμός του προβλήματος

5) Ποιος είναι ο ρόλος του φόβου στην επιθετικότητα

6) Τον ρόλο που παίζει το γενετικό τους υλικό και η ράτσα

7) Διατροφή και επιθετικότητα

Λεπτομέρειες του Σεμιναρίου:

Ομιλητής: Μαίριλυν Πήτερς BSc MSc
Ειδικός συμπεριφοράς και εναλλακτική θεραπεύτρια ζώων

Σημείωση:
Όπως και σε όλα μας τα σεμινάρια, εκτός από τις γνώσεις, θα έχετε την πολύτιμη ευκαιρία να βρεθείτε στον ίδιο χώρο με άτομα που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα και τις ίδιες ευαισθησίες.

Λίγα λόγια για την Μαίριλυν Πήτερς:

Η Μαίριλυν Πήτερς είναι υδρητής της AniMinds. Έχει πτυχίο Μοριακής Βιολογίας (BSc Biological Sciences: Cell and Molecular) από το πανεπιστήμιο του Έσσεξ στην Αγγλία και συνέχισε στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου με Μάστερ στην Συμπεριφορά των ζώων και την Πρόνοια τους (MSc Applied Animal Behaviour and Animal Welfare).

Εν συνεχεία απέκτησε και το δίπλωμα αρωματοθεραπείας (Diploma in Essential Oil Therapy for Animals) που προσφέρει το School of Essential Balance της Αγγλίας. Τώρα βρίσκεται στην Ελλάδα όπου ειδικεύετε στην ολιστική συμπεριφοριστική θεραπεία των ζώων και στην εναλλακτική προσέγγιση.

Οργανωτής: Animinds
Η AniMinds είναι μια εταιρία που ειδικεύετε στην συμπεριφορά των ζώων με κύριο στόχο την επίτευξη της καλύτερης δυνατής ‘εξισορρόπησής’ τους στον κόσμο μας.
Η υπηρεσίες της συμπεριλαμβάνουν την αντιμετώπιση προβληματικών συμπεριφορών με “ολιστικές” μεθόδους (κλασικές συμπεριφοριστικές μεθόδους σε συνδυασμό με εναλλακτικές θεραπείες), και την διαπαιδαγώγηση του κόσμου μέσω ειδικών μελετών, εκπαιδευτικών σεμιναρίων, την δημοσίευση άρθρων και την δημιουργία μιας έγκυρα ενημερωμένης κοινότητας.

Πληροφορίες
Για περαιτέρω πληροφορίες/εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνήστε με την Μαίριλυν στο info@animinds.gr και στο 6930887001.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Παρακαλώ να ενημερώσετε εγκαίρως για το ποιος και πόσοι θα έρθετε προς καλύτερη οργάνωση του σεμιναρίου.”

Spread the love
  •  
  •  
  •  

Related posts

Leave a Reply