Annual report για το 2015

Άλλος ένας χρόνος πέρασε με την δική σας συντροφιά.  Διαβάσαμε κι ενημερωθήκαμε μαζί για περίεργες ειδήσεις απ’ όλο τον κόσμο… μαγειρέψαμε μαζί πρωτότυπες, νόστιμες κι έξυπνες συνταγές…. επισκεφτήκαμε εκδηλώσεις Logo Τα ΣκυλοΝέα Της Μάρσας copyκαι bazaar… γελάσαμε με ανέκδοτα…. κάναμε τεστ γνώσεων… διοργανώσαμε και συμμετείχαμε σε διαγωνισμούς με νικητές και δώρα…. εκπαιδευτήκαμε κι εκπαιδεύσαμε κι αποκτήσαμε εγκυκλοπαιδικές γνώσεις….

Κι όλα αυτά…. τα κάναμε παρέα, συντροφιά εξαιτίας της αγάπης μας για τα τετράποδα φιλαράκια μας, τους σκύλους μας!  Σας ευχαριστώ όλους, παλιούς φίλους και νέους για την εμπιστοσύνη σας και την αγάπη σας για Τα ΣκυλοΝέα Της Μάρσας! Και σας υπόσχομαι πως θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να σας κρατάμε ενήμερους και να σας διασκεδάζουμε με περισσότερα άρθρα με περίεργες ειδήσεις, πρωτότυπα  pet gadget που κυκλοφορούν στην αγορά, συνταγές, εγκυκλοπαιδικές γνώσεις, εκπαιδευτικά tips, διαγωνισμούς, τεστ γνώσεων και άλλα πολλά! Σας υπόσχομαι πως θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να γίνουμε καλύτεροι!

Καλή Χρονιά!

Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε την ετήσια αναφορά του 2015 για Τα ΣκυλοΝέα Της Μάρσας.

anuual report

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20