Άνοιξε γυμναστήριο μόνο για σκύλους!

Το γυμναστήριο άνοιξε στην Ουάσιγκτον, φυσικά! Το “Frolick Dogs”. Έτσι το ονόμασε το ζευγάρι που είχε αυτή την ιδέα. Να ανοίξει ένα γυμναστήριο όπου τα μέλη του θα είναι αποκλειστικά και μόνο σκύλοι με παιχνιδιάρικο και τρελό ταπεραμέντο.

Κι αν νομίζετε πως η ιδέα είναι βαρετή ή καθόλου έξυπνη, θα σας πούμε ότι τα σκυλιά – μέλη αυτού του γυμναστηρίου δεν την θεωρούν καθόλου βαρετή ως ιδέα. Ίσα ίσα! Όσα πάνε εκεί ξεδίνουν, διασκεδάζουν, γυμνάζονται παρέα με φιλαράκια τους κι όχι μόνο.

Εκεί μπορούν να γυμναστούν, να τρέξουν, να παίξουν παιχνίδια, αλλά και να βρουν τις αγαπημένες τους τροφές ή στολές για να ντυθούν «αποκριάτικα».

Οι ασκήσεις γυμναστικής που προσφέρονται είναι ειδικά μελετημένες και προσφέρουν στην εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού του σκύλου, ενώ γίνονται σε περιβάλλον με ελεγχόμενη θερμοκρασία. Εκεί προσφέρονται ακόμα και ασκήσεις για αδυνάτισμα. Όπως και συμβουλές διατροφής για αδυνάτισμα.

Η μηνιαία συνδρομή ανέρχεται στα 45 με 60 δολάρια, η ημερήσια στα 10 και η ετήσια στα 700 δολάρια.

Όσοι τυχαίνει να είστε κάτοικοι της Ουάσιγκτον, δεν έχετε παρά να το επισκεφτείτε. Οι υπόλοιποι… απλά ονειρευτείτε πως στο άμεσο μέλλον μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να γίνεται κι εσείς μέλη ενός αντίστοιχου γυμναστηρίου στην πόλη σας.

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts