Απίστευτες κι όμως αληθινές ειδήσεις με σκύλους

Διαβάστε μικρές απίστευτες κι όμως αληθινές ειδήσεις με πρωταγωνιστές σκύλους. Απίστευτες μικρές ιστορίες που κάποιος θα έλεγε ότι μόνο στην φαντασία θα μπορούσαν να υπάρχουν κι όμως είναι πέρα για πέρα αληθινές!

* Μια μέρα ένας άντρας και ο σκύλος του πήγαιναν να κάνουν μια ήσυχη βόλτα στην παραλία νωρίς το πρωί. Ο σκύλος ήταν αρκετά καλά εκπαιδευμένος ώστε να κυκλοφορεί ελεύθερος χωρίς το λουρί κι έτσι ακριβώς περπατούσαν μαζί στην παραλία. Ώσπου κάποια στιγμή, ο άντρας γύρισε την πλάτη του για να θαυμάσει το τοπίο και την επόμενη στιγμή ο σκύλος βρέθηκε στα σαγόνια ενός μεγάλου καρχαρία! Το απίστευτο κομμάτι: Ο άνδρας χτυπούσε με δύναμη την πλάτη του καρχαρία μέχρι που εκείνος απελευθέρωσε τον σκύλο του. Το καλό: Και ο σκύλος και ο άντρας είναι μια χαρά!

* Ένα νεαρό ζευγάρι πήγε μια εκδρομή σε ένα χιονισμένο βουνό όπου εκεί τραυματίστηκε η σκυλίτσα τους και χρειάστηκε να της βάλουν το ένα της πόδι σε γύψο. Αφού πέρασε ο  καιρός και αφαίρεσαν τον γύψο από το πόδι της σκυλίτσας, κάποια στιγμή η σκυλίτσα έδειχνε ότι πονάει ακόμα το ποδαράκι της και την πάνε ξανά στον κτηνίατρο ο οποίος την εξετάζει και τους λέει ότι δεν βρίσκει να έχει τίποτα. Η σκυλίτσα ήταν δεμένη πολύ με τον  νεαρό. Εκείνος την είχε υιοθετήσει και ζούσαν χρόνια μαζί μέχρι που ήρθε να μείνει μαζί τους και η νέα του κοπέλα. Έτσι λοιπόν, ένα βράδυ που βρισκόντουσαν εκείνοι μέσα στο υπνοδωμάτιό τους αλλά είχαν αφήσει μισάνοιχτη την πόρτα παρατήρησαν τυχαία την σκυλίτσα να περνά απ΄ έξω από το δωμάτιό τους βηματίζοντας κανονικά σε αντίθεση με τον πονεμένο βηματισμό της που είχε πάντα μπροστά τους και κούτσαινε επιδεικτικά…. Ήταν μια ζηλιάρα ηθοποιός!

* Ένας σκύλος το έσκασε από το σπίτι του κι εξαφανίστηκε για τρεις μέρες. Βρέθηκε στις γραμμές του τρένου από έναν περαστικό, πληγωμένος κι εξουθενωμένος με μοναδικό τραύμα την κομμένη του ουρά. Όμως… ποιος να το πίστευε πως αυτό το σκυλάκι είχε χτυπηθεί από το τρένο 5 φορές μέσα σ’ αυτές τις τρεις μέρες που είχε εξαφανιστεί! Κι όμως! Ζούσε ακόμα χωρίς να είχε πάθει τίποτα το σοβαρό η υγεία του και προπάντων ήταν ζωντανό! Παρά μόνο ένα μέρος της ουράς του που είχε κοπεί! Χάρη λοιπόν στον περαστικό, το σκυλάκι γύρισε πίσω στην οικογένειά του αφού είχε τσιπ με όλα τα στοιχεία πάνω του.

 

 

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts