Ασφάλιση κατοικίδιων για μείωση εξόδων

Σήμερα θα μιλήσουμε για τα ασφαλιστήρια συμβόλαια για κατοικίδια μιας συγκεκριμένης εταιρίας, της Hoolie. Τα ευέλικτα ασφαλιστήρια συμβόλαια για κατοικίδια της Hoolie προσφέρουν κάλυψη από ατυχήματα και ασθένειες, μέχρι κλινικές εξετάσεις και οδοντιατρικό έλεγχο.

Η εταιρία Hoolie σας δίνει την δυνατότητα να ασφαλίσετε το κατοικίδιό σας σε λιγότερο από 1 λεπτό κι εξασφαλίζει άμεση αποζημίωση σε λίγες ώρες.

Υπάρχουν πολλά προγράμματα ασφάλισης όπως:

  • το πρόγραμμα Pluto,  το οποίο παρέχει ελεύθερο δίκτυο ιατρών, αλλά & κάλυψη ιατροφαρμακευτικών δαπανών για την αντιμετώπιση-θεραπεία, ατυχήματος ή/και ασθένειας έως το ανώτατο όριο του προγράμματος, ανεξαρτήτως διανυκτέρευσης (συμπεριλαμβάνονται αμοιβές Ιατρών, διαγνωστικών εξετάσεων, φαρμάκων).
  • το πρόγραμμα First pet, ένα μοναδικό, καινοτόμο προϊόν, το οποίο καλύπτει ταυτόχρονα τον ιδιοκτήτη του κατοικιδίου και το κατοικίδιο.
  • το πρόγραμμα Love me back, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ιατρικής φροντίδας με παροχές όπως δωρεάν κτηνιατρικές επισκέψεις, αγορά και τοποθέτηση microchip και πολλά άλλα.

κι άλλα πολλά.

Αν θέλετε να δείτε όλα τα προγράμματα ασφάλισης, όπως και περισσότερες πληροφορίες γύρω από αυτά και πολλές προσφορές με εκπτώσεις, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας Hoolie.

Η Hoolie Foundation ξεκίνησε το 2021 όχι μόνο για να βοηθήσει τους «κηδεμόνες» κατοικίδιων ζώων να διαχειριστούν τα έξοδα των ιατρικών θεραπειών τους, αλλά και για να βοηθήσει τα φιλοζωικά σωματεία και τις οργανώσεις διάσωσης ζώων να φροντίσουν και να προσφέρουν προστασία στα κακοποιημένα ζώα που φτάνουν στην οικογένεια τους, μέσω δωρεών και συνεισφορών. Συνδυάζοντας υπηρεσίες περίθαλψης κατοικίδιων μέσω συνδρομής, πρωτοπορεί και καινοτομεί συγκριτικά με παρόμοια προγράμματα ιατρικής περίθαλψης κατοικίδιων στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Επισκεφτείτε την σελίδα της εταιρίας Hoolie ασφάλιση κατοικίδιων 

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts