Ατομικό πλυντήριο για σκύλους!

Έχουμε δημοσιεύσει ανά καιρούς πολλά άκρως τρελά και παράξενα pet gadgets. Ορισμένα απ’ αυτά ίσως είναι χρήσιμα κι εξυπηρετούν τον σκοπό τους. Άλλα όμως μας οδηγούν σε ένα μεγάλο ερωτηματικό… “για ποιον λόγο υπάρχουν και ποιος είναι ο σκοπός τους;”.

Σ’ αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσω ένα πρωτότυπο gadget για σκύλους, το οποίο θα κρίνετε εσείς αν είναι χρήσιμο ή όχι.

Η αλήθεια είναι πως αρκετοί από εσάς που μένετε μαζί με μεγαλόσωμους σκύλους έχετε κάποιο πρόβλημα όσον αφορά τον καθαρισμό του και το μπάνιο του. Είτε δεν έχετε καν μπανιέρα για να τον κάνετε μπάνιο, είτε δεν μπαίνει από μόνος του μέσα στην μπανιέρα και σας είναι αδύνατο να σηκώσετε όλο το βάρος του για να τον πάρετε αγκαλιά και να τον βάλετε μέσα.

Έχετε σκεφτεί όμως πως όταν ανοίγει ο καιρός και καλοκαιριάζει μπορείτε να τον κάνετε μπάνιο μόνοι σας στην αυλή, αν έχετε, με ένα απλό λάστιχο κι ένα πρωτότυπο gadget για τον σκοπό αυτό; Είναι ένα εξάρτημα που το προσθέτετε πολύ απλά στο στόμιο στο λάστιχο και μ’ αυτόν τον τρόπο κάνετε μπάνιο τον σκύλο σας εύκολα και γρήγορα.

Τι το ιδιαίτερο έχει αυτό το εξάρτημα;

Είναι ένα στεφάνι μέσα από το οποίο περνάτε τον σκύλο σας και τον λούζετε ταυτόχρονα σ’ όλο του το κορμί χάριν στις οπές που έχει το στεφάνι. Μέσα από τις οποίες βγαίνει το νερό συνεχόμενα. Επιπλέον, έχει μια υποδοχή όπου προστίθεται το σαμπουάν και με ένα συγκεκριμένο κουμπί βγαίνει η ανάλογη ποσότητα. Είναι απλό, γρήγορο και νομίζω πως είναι χρήσιμο.

 

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts