Αυτόματη ταΐστρα σκύλου

Ένα pet gadget απαραίτητο για όλα τα σπίτια και τις εποχές του χρόνου. Ειδικά, όταν απουσιάζετε αρκετές ώρες από το σπίτι λόγω εργασίας, φεύγετε για μονοήμερες εκδρομές ή για μακρινά μπάνια στη θάλασσα όταν καλοκαιριάζει και δεν μπορείτε να πάρετε μαζί σας το σκυλάκι σας.

Γνωρίζουμε όλοι για την ποτίστρα σκύλου που είναι ένα μεγάλο δοχείο γεμάτο με νερό το οποίο φροντίζει να γεμίζει πάντοτε το μπολ του σκύλου με νερό. Όσο πίνει ο σκύλος εκείνο να αναπληρώνεται με αποτέλεσμα να μην αδειάζει ποτέ και φυσικά με αυτόν τον τρόπο διατηρείται πάντα φρέσκο και καθαρό το νερό του.

Το ίδιο ισχύει και για το φαγητό του σκύλου όταν αυτό σερβίρεται μέσα από μία ταΐστρα. Υπάρχουν πολλών ειδών ποτίστρες και ταΐστρες. Εμείς θα σας δείξουμε μία ταΐστρα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά, η οποία θεωρείται μία από τις καλύτερες και πρακτικότερες του είδους της. Και είναι αυτή που βλέπετε στην εικόνα.

Η συγκεκριμένη αυτόματη ταΐστρα έχει ανοξείδωτο μεταλλικό δίσκο και προτείνεται για σκύλους & για γάτες.  Μπορεί να ταΐσει τα ζωάκια με ξηρά τροφή για 2- 3 ημέρες / 4 φορές την ημέρα. Έχει εύκολες ρυθμίσεις με κουμπιά στο πάνω μέρος της ταΐστρας. Υπάρχει “παράθυρο” που φαίνεται η ποσότητα τροφής που υπάρχει μέσα.
Στο πάνω μέρος της ταΐστρας υπάρχει ρολόι, όπου ρυθμίζετε το μέγεθος της ποσότητας τροφής και την περιοδικότητα των γευμάτων. Το καπάκι στο πάνω μέρος “κουμπώνει”, ώστε να μην μπορεί να το ανοίξει ο σκύλος και να φάει τροφή.
Περιέχει ανοξείδωτο δίσκο και κάτω από αυτόν ακόμη ένα δίσκο. Ο δίσκος από ανοξείδωτο ατσάλι δεν προκαλεί αλλεργίες στο κατοικίδιο, συνιστάται για σκύλους & γάτες με ευαισθησία στο πλαστικό υλικό.
Σας δίνει τη δυνατότητα εγγραφής ηχητικού μηνύματος & έχει αντικολλητική επιφάνεια για να μην «κολλάει» η τροφή στα τοιχώματα.

Σημείωση:

Δεν κάνουμε διαφήμιση του προϊόντος, γι’ αυτό και δεν αναφέρουμε πουθενά το όνομα της εταιρίας. Εξάλλου, ο συγκεκριμένος τύπος ταΐστρας κυκλοφορεί από πολλές εταιρίες κι όχι από μία συγκεκριμένη. Εμείς, απλώς, παρουσιάζουμε μία ιδέα η οποία είναι χρήσιμη, πρακτική και με καλά χαρακτηριστικά που συμβάλλουν στην καλή ποιότητα ζωής ενός σκύλου ή μίας γάτας.

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts