Αξιοπερίεργες ειδήσεις από όλον τον κόσμο! #13

a1

 

Το σήμα της Coca Cola ήταν αρχικά πράσινο!

 

a2

 

Μια εταιρία αναλαμβάνει να κόψει και να φυλάξει σε ιδανικές συνθήκες, τούφες από τα μαλλιά σας.  Έτσι ώστε, αν ποτέ στο μέλλον βρεθεί θεραπεία για την καράφλα και τα μαλλιά σας έχουν αρχίσει να λιγοστεύουν, θα μπορείτε να τα πάρετε πίσω! Η αποθήκευση στοιχίζει μόνο…. 11 ευρώ τον χρόνο!!!

 

a3

 

Με το επιχείρημα ότι κατά το 99% το DNA των ανθρώπων και των χιμπατζήδων είναι ίδιο, Αμερικάνοι φιλόζωοι επιδιώκουν να αναγνωριστεί επίσημα στους χιμπατζήδες το δικαίωμα να καταφεύγουν στην δικαιοσύνη σε περίπτωση που τους κακομεταχειρίζονται!

 

a4

 

Ο αμερικανικός στρατός κατασκεύασε ένα σάντουιτς που μπορεί να διατηρηθεί αναλλοίωτο περίπου για τρία χρόνια! Οι επιστήμονες προσπαθούν να βρουν φόρμουλα διατήρησης κι άλλων τροφίμων όπως η πίτσα!

 

 

 

a5

 

 

Υπάρχουν περισσότερο από δέκα χιλιάδες είδη μυρμηγκιών.  Ο μέσος όρος ζωής ενός μυρμηγκιού είναι 45 έως 60 ημέρες, ενώ κάθε μυρμήγκι μπορεί να σηκώσει φορτίο που ζυγίζει είκοσι φορές το βάρος του!

 

 

“Στην κατηγορία “Αξιοπερίεργα”, θα βρείτε περίεργες ειδήσεις απ΄όλον τον κόσμο.  Μπορεί να μην σχετίζονται όλα άμεσα με εμάς τους σκύλους αλλά επειδή είμαι η Μάρσα η παντογνώστρια και ως περίεργο κυνηγόσκυλο θέλω να ενημερώνομαι συνεχώς για τα πάντα, όταν μαθαίνω κάτι θέλω να το μοιράζομαι μαζί σας.  Κι όταν είναι κάτι τόσο διασκεδαστικό… δεν μπορώ να αντισταθώ!”

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts