Αξιοπερίεργες ειδήσεις από όλον τον κόσμο! #15

“Στην κατηγορία “Αξιοπερίεργα”, θα βρείτε περίεργες ειδήσεις απ΄όλον τον κόσμο.  Μπορεί να μην σχετίζονται όλα άμεσα με εμάς τους σκύλους αλλά επειδή είμαι η Μάρσα η παντογνώστρια και ως περίεργο κυνηγόσκυλο θέλω να ενημερώνομαι συνεχώς για τα πάντα, όταν μαθαίνω κάτι θέλω να το μοιράζομαι μαζί σας.  Κι όταν είναι κάτι τόσο διασκεδαστικό… δεν μπορώ να αντισταθώ!”

a1

 

 

Ένας ελέφαντας μπορεί να πιει μέσα σε μια μέρα 300 λίτρα νερό! Επίσης, ένας ελέφαντας μπορεί να υπακούει σε εξήντα εντολές καθώς διαθέτει άριστη μνήμη!

 

 

 

 

 

 

 

a2

 

Ένα μήνυμα σε μπουκάλι έσωσε 88 ναυαγούς! Μέχρι να στείλουν το μήνυμα είχαν περάσει εννιά μέρες σ’ ένα νησί κοντά στην Κόστα Ρίκα, αλλά χάρη στο μπουκάλι οι αρχές τους εντόπισαν μια μέρα αργότερα!

 

 

a3

 

Μια ζάπλουτη Αγγλίδα άφησε όλη της την περιουσία, η οποία ξεπερνούσε τα 1,750,000 ευρώ, στους σκύλους της!

 

 

 

 

 

 

a4

Την ιδανική λύση σε όσους ανησυχούν ότι βλέπουν πολλή τηλεόραση και αθλούνται λίγο, ήρθαν να δώσουν τα παπούτσια Square eyes.  Χάρη σ’ έναν ηλεκτρονικό αισθητήρα πίεσης, ένα κύκλωμα κι έναν ασύρματο πομπό, τα “έξυπνα” παπούτσια καταγράφουν πόσο έχει περπατήσει ο κάτοχός τους.  Στην συνέχεια στέλνουν σήμα σ’ έναν δέκτη ο οποίος είναι συνδεδεμένος με την τηλεόραση.  Ανάλογα με την ώρα που έχει περπατήσει ο κάτοχος, ανοίγει κι η τηλεόραση!

 

a5

Ένας 39 χρόνων Κινέζος κατόρθωσε να σύρει ένα τραίνο βάρους 24 τόννων για 40 μέτρα, σέρνοντάς το με το δεξί του αυτί! Η απίστευτη προσπάθεια κράτησε τέσσερα ολόκληρα λεπτά!

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts