Αξιοπερίεργες ειδήσεις από όλον τον κόσμο! #16

“Στην κατηγορία “Αξιοπερίεργα”, θα βρείτε περίεργες ειδήσεις απ΄όλον τον κόσμο.  Μπορεί να μην σχετίζονται όλα άμεσα με εμάς τους σκύλους αλλά επειδή είμαι η Μάρσα η παντογνώστρια και ως περίεργο κυνηγόσκυλο θέλω να ενημερώνομαι συνεχώς για τα πάντα, όταν μαθαίνω κάτι θέλω να το μοιράζομαι μαζί σας.  Κι όταν είναι κάτι τόσο διασκεδαστικό… δεν μπορώ να αντισταθώ!”

 

a1

Μια ομάδα δελφινιών στην Αυστραλία χρησιμοποιεί σφουγγάρια για να μην γδέρνουν το ρύγχος τους όταν αναζητούν τροφή!  Έτσι, μπορούν να βρίσκουν τροφή σε μέρη που τα άλλα δελφίνια δεν μπορούν να φτάσουν!

 

a2

Στην Γερμανία άνοιξε ένα ξενοδοχείο που τα δωμάτιά του βρίσκονται πάνω σε κλαδιά δέντρων! Η τιμή για μία διανυκτέρευση ξεκινάει από 150 ευρώ, ενώ τα δωμάτια βρίσκονται σε ύψος 9 μέτρων από το έδαφος.

 

 

a3

Οι ψαλίδες μπορούν να επιπλέουν για 24 ώρες στο νερό χωρίς κανένα πρόβλημα! Στην Αγγλία ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένος ο μύθος ότι στις ψαλίδες αρέσει να μπαίνουν στα αυτιά των ανθρώπων και να γεννούν εκεί τα αβγά τους! Φυσικά, ο μύθος δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

 

a4

Ιάπωνες επιστήμονες κατασκεύασαν το πιο ακριβές ρολόι του πλανήτη! Θεωρητικά, το νέο ρολόι “χάνει” ένα δευτερόλεπτο κάθε…. 30,000,000,000 χρόνια!

 

 

 

 

a5

Μια Αυστριακή είχε μετατρέψει το διαμέρισμά της σε μικρό …. ζωολογικό κήπο! Το μυστικό της αποκαλύφθηκε όταν το διαμέρισμά της πλημμύρισε και οι γείτονες κάλεσαν την Πυροσβεστική.  Όταν οι πυροσβέστες άνοιξαν την πόρτα αντίκρισαν …. ένα μεγάλο γουρούνι, δύο πύθωνες, ένα κροκόδειλο και κάμποσες γάτες!

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts