Αξιοπερίεργες ειδήσεις από όλο τον κόσμο Νο 23

“Στην κατηγορία “Αξιοπερίεργα”, θα βρείτε περίεργες ειδήσεις απ΄όλον τον κόσμο.  Μπορεί να μην σχετίζονται όλα άμεσα με εμάς τους σκύλους αλλά επειδή είμαι η Μάρσα η παντογνώστρια και ως περίεργο κυνηγόσκυλο θέλω να ενημερώνομαι συνεχώς για τα πάντα, όταν μαθαίνω κάτι θέλω να το μοιράζομαι μαζί σας.  Κι όταν είναι κάτι τόσο διασκεδαστικό… δεν μπορώ να αντισταθώ!”

 

τα σκυλιά διαισθάνονται την στενοχώρια μας

 

Αξιοπερίεργες ειδήσεις από όλον τον κόσμο με πρωταγωνιστές ένα Labrador, έναν άντρα με μούσι, δωρητές αίματος, την πείνα και ένα σχολείο!

 

 

 

 

 

Ένα service dog Labrador Retriever το οποίο είναι σκύλος – νοσοκόμος ενός ανθρώπου με ειδικές ανάγκες, όταν ο ιδιοκτήτης του έπαθε μια κρίση λόγω της ασθένειάς του και ήταν αναίσθητος, ο σκύλος τον ξάπλωσε κάτω, τον σκέπασε με μια κουβέρτα, του έφερε το κινητό, το πίεσε στο πρόσωπό του για να τον ξυπνήσει. Και μόνο όταν ξύπνησε ο άνθρωπος, τότε ο σκύλος πήγε να φωνάξει βοήθεια.

 

 

 

 

 

 

 

Αυτό το γνωρίζατε; Πως η γενειάδα στους άντρες τους κρατάει νέους διότι όταν πέφτει το νερό στο πρόσωπό τους, δεν φεύγει εξαιτίας της γενειάδας με αποτέλεσμα να ενυδατώνεται περισσότερο το δέρμα τους από εκείνους που δεν έχουν μούσι. Κι αυτό τους κρατά νέους!

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην Σουηδία οι δωρητές αίματος ενημερώνονται μέσω γραπτού μηνύματος στο κινητό τους, εάν το αίμα που έδωσαν χρησιμοποιήθηκε για να σωθεί μια ζωή!

 

 

 

 

 

 

Οι Αμερικάνοι έχουν επινοήσει μια λέξη, την hangry, μέσα από τον συνδυασμό των δύο λέξεων hungry = πεινάω, πεινασμένος και angry = νευριασμένος! Με αυτήν την λέξη θέλουν να εκφράσουν το συναίσθημα που νιώθει ένας πολύ πεινασμένος άνθρωπος, που δεν είναι άλλο από πολλά πολλά νεύρα! Η πείνα εξαγριώνει τον άνθρωπο και τον κάνει επιθετικό και τον ωθεί στα όριά του.

 

 

 

 

 

 

 

Στην Αγγλία σε ένα σχολείο οι μαθητές φοράνε την ίδια σχολική στολή εδώ και 460 χρόνια.

 

 

 

 

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts