Αξιοπερίεργες ειδήσεις από όλον τον κόσμο Νο 24

“Στην κατηγορία “Αξιοπερίεργα”, θα βρείτε περίεργες ειδήσεις απ΄όλον τον κόσμο.  Μπορεί να μην σχετίζονται όλα άμεσα με εμάς τους σκύλους αλλά επειδή είμαι η Μάρσα η παντογνώστρια και ως περίεργο κυνηγόσκυλο θέλω να ενημερώνομαι συνεχώς για τα πάντα, όταν μαθαίνω κάτι θέλω να το μοιράζομαι μαζί σας.  Κι όταν είναι κάτι τόσο διασκεδαστικό… δεν μπορώ να αντισταθώ!”

 

τα σκυλιά διαισθάνονται την στενοχώρια μας

 

Αξιοπερίεργες ειδήσεις από όλον τον κόσμο με πρωταγωνιστές τον Νεύτωνα, μια γάτα, μια σπηλιά, τον ανθρώπινο εγκέφαλο κι αλκοόλ…

 

 

 

 

 

Η μεγαλύτερη σπηλιά του κόσμο βρίσκεται στο Βιετνάμ κι έχει δικό της δάσος, βουνό και σύννεφα!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Νεύτωνας ανέπτυξε το νόμο της βαρύτητας και τρεις νόμους της κίνησης στην ηλικία των εικοσιτριών χρόνων. Κατά την διάρκεια της διετίας εκείνης που το Πανεπιστήμιο του Cambridge είχε κλείσει εξαιτίας της πανώλης!

 

 

 

 

 

 

Οι οικόσιτες γάτες αποφεύγουν ενστικτωδώς να πιουν νερό από το μπολ που βρίσκεται δίπλα από το φαγητό τους. Προτιμούν να πιουν νερό από οπουδήποτε αλλού βρουν μέσα στο σπίτι. Για παράδειγμα, από μια βρύση. Ο λόγος; Τους έχει μείνει από την άγρια φύση πως υπάρχει κίνδυνος το νερό δίπλα από το θήραμά τους που μόλις έχουν σκοτώσει να είναι μολυσμένο.

 

 

 

 

 

Το αλκοόλ μπορεί να βελτιώσει την ικανότητα ενός ανθρώπου να μιλήσει σε μια ξένη γλώσσα

 

 

 

 

 

 

Αν καταστραφεί ή πειραχτεί για κάποιον λόγο το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου ενός ανθρώπου, τότε υπάρχει πιθανότητα να πάθει “εθισμό στα αστεία”. Να έχει δηλαδή την ανάγκη συνεχώς να κάνει αστεία και φάρσες, να λέει ανέκδοτα και να είναι αστείος όλη την ώρα. Μην το βλέπετε γι’ αστείο! Είναι τρομακτικό!

 

 

 

 

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts