Σ’ ένα μπαρ οι σερβιτόροι είναι σκύλοι!

bar στο Λονδίνο όπου σερβιτόροι είναι σκύλοι

Κι όμως, υπάρχει το τέλειο μπαρ για όλους τους φίλους της μπύρας που λατρεύουν τα σκυλιά! Η καινοτομία του συγκεκριμένου μπαρ δεν είναι ότι είναι απλά pet friendly, αλλά ότι το προσωπικό αποτελείται από … σκύλους!

4a

Ναι, ναι! Καλά διαβάσατε! Το  Bar D’Alsace-tian βρίσκεται στο Λονδίνο και είναι pet friendly, εννοείται, κι έχει προσλάβει για σερβιτόρους σκύλους! Στο Σόχο του Λονδίνου απέδειξαν πως δεν αγαπούν απλά τους σκύλους, τους αγαπούν τρελά και προσπαθούν να ζήσουν τα πάντα μαζί τους.

5a

Μην βιάζεστε όμως να πάτε… μην ετοιμάζετε βαλίτσες και κλείστε το τηλέφωνο που μόλις πήρατε σε ταξιδιωτικό γραφείο για τα εισιτήρια…

Το μπαρ άνοιξε μόνο για μία μέρα! Στις 6 Μαΐου 2016. Όπου όλοι οι πελάτες σερβιρίστηκαν ένα μπουκάλι μπύρας Kronenbourg εντελώς δωρεάν! Και το καλύτερο; Ο σερβιτόρος που τους έφερνε την μπύρα στο τραπέζι ήταν… μαλλιαρός, τετράποδος και με ουρά… !

2α

Η εταιρία που προσέφερε την μπύρα θέλησε να σκεφτεί έναν δημιουργικό κι έξυπνο τρόπο για να διαφημίσει το προϊόν της και κατέληξε στους σκύλους σερβιτόρους. Τα σκυλιά ήταν άρτια εκπαιδευμένα και είχαν τον … απαραίτητο εξοπλισμό για να τους είναι εύκολο το σερβίρισμα και να μην κουραστούν. Το χάρηκαν γιατί πέρα από την αντιμετώπισή του γεγονότος ως παιχνίδι, κέρδισαν και πολλά χάδια!

3α

Η εταιρία Kronenbourg έχει την βάση της στην Αλσατία, στην Γαλλία γι’ αυτό και οι εκπαιδευμένοι σκύλοι σερβιτόροι ήταν της συγκεκριμένης ράτσας, Αλσατίας.

7a

Η υπεύθυνη της εταιρίας δήλωσε ” Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανοίγουμε τις πόρτες στο πρώτο μπαρ στον κόσμο με σερβιτόρους σκύλους! Μ’ αυτόν τον τρόπο θα δώσουμε μια ξεχωριστή εμπειρία στους φίλους της Kronenbourg.”

9a

Ο εξοπλισμός τους ήταν ένα περιλαίμιο με μια μικρογραφία βαρέλι μπύρας μπροστά, μέσα στο οποίο χώραγε ακριβώς ένα μπουκάλι μπύρας Kronenbourg.

Το συγκεκριμένο event είχε μεγάλη επιτυχία κι όλοι εύχονται να ανοίξει ξανά για να πιουν μία κρύα μπύρα από την … χνουδωτή αγκαλιά ενός σκύλου!

1α

Η πρόσκληση αυτού του μοναδικού event έγραφε τα εξής:
Bar D’Alsace-tian will open on Greek Street on Friday May 6 between 6:30pm and 8:30pm. Reservations must be made. Each table recieves two complimentary bottles of Kronenbourg 1664 as well as bread and cheese.”
“Το μπαρ  D’Alsace-tian θα ανοίξει στην οδό Greek την Παρασκευή 6 Μαΐου στις 6:30 – 8:30. Πρέπει να κλείσετε τραπέζι. Το κάθε τραπέζι θα προσφέρει δύο μπουκάλια μπύρας Kronenbourg 1664 καθώς επίσης ψωμί και τυρί.”

 

Πηγή :  Evening Standard. 

Μπισκότα και σνακ σκύλων

 

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts