Διαγωνισμός dog puzzle toy!

Η κλήρωση έγινε και ο τυχερός συνδρομητής που κερδίζει αυτό το υπέροχο δώρο είναι εκείνος με τον Προσωπικό Κωδικό για κληρώσεις 1445. Έχει ενημερωθεί με email. Σας ευχαριστούμε όλους τους φίλους συνδρομητές. Θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες για να κερδίσετε δώρα, στο μέλλον.

 

Αγαπημένοι μας φίλοι συνδρομητές του περιοδικού “Τα ΣκυλοΝέα Της Μάρσας”, ετοιμαστείτε να αποκτήσετε ένα δώρο έκπληξη για να …. ακονίσετε το μυαλουδάκι του σκύλου σας. Παιχνίδι μαζί σας ενώ παράλληλα είναι ένα παζλ για την πνευματική του εξάσκηση κι όλα αυτά να συνοδεύονται με λιχουδιές (οι λιχουδιές δεν συμπεριλαμβάνονται μέσα στο δώρο)! Τι άλλο να θέλει ένας σκύλος;!

Σε λίγες μέρες θα γίνει κλήρωση κι ένας από εσάς θα είναι ο τυχερός που θα το αποκτήσει και θα το απολαύσει παρέα με τον αγαπημένο τετράποδο φίλο του.

Ο διαγωνισμός αυτός ισχύει μόνο για τους συνδρομητές του περιοδικού μας  που έχουν κάνει εγγραφή στο newsletter για  να ενημερώνονται πρώτοι για τις δημοσιεύσεις των άρθρων.

 

Η κλήρωση θα γίνει στις 12 Μαρτίου 2022 με το πρόγραμμα random.org

 

Έχετε στο νου σας τον προσωπικό σας κωδικό που σας έχει αποσταλεί με την εγγραφή σας στο newsletter γιατί μόλις γίνει η κλήρωση θα ανακοινώσουμε τον νικητή με τον προσωπικό του κωδικό εδώ και στην σελίδα μας στο Facebook και Instagram, χωρίς να δημοσιεύσουμε προσωπικά στοιχεία όπως όνομα. Ο νικητής θα ενημερωθεί και προσωπικά με email.

Σας υπενθυμίζουμε πως εάν ο νικητής είναι κάτοικος Αττικής, τότε το δώρο θα το παραλάβει από το κατάστημα του εκάστοτε χορηγού, σε αυτή την περίπτωση ο χορηγός είναι το κατάστημα “Έξυπνες ιδέες και χρήσιμες” στο Περιστέρι, Σοφοκλή Βενιζέλου 63, τηλέφωνο 2105817170. Κι αν είναι κάτοικος εκτός Αττικής, η αποστολή του δώρου θα γίνει με τα ΕΛΤΑ όπου θα πάει  να παραλάβει το δώρο του από το ταχυδρομείο της περιοχής του.

Αν δεν επιθυμείτε να λάβετε συμμετοχή στην κλήρωση στείλτε μήνυμα στην καρτέλα “Επικοινωνία” με την αιτιολογία “Δεν επιθυμώ να λάβω συμμετοχή στον διαγωνισμό (το όνομα του διαγωνισμού)”

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts