Διαγωνισμός ομορφιάς “Η πιο όμορφη φάτσα είμαι εγώ” 2014!

Μετά την επιτυχία του περσινού διαγωνισμού ομορφιάς “Η πιο όμορφη φάτσα είμαι εγώ” 2013,  καθιερώθηκε πλέον από “Τα ΣκυλοΝέα Της Μάρσας”  κάθε χρόνο 4 Οκτωβρίου μαζί με την Παγκόσμια ημέρα των ζώων να ξεκινάει ο διαγωνισμός ομορφιάς  “Η πιο όμορφη φάτσα είμαι εγώ”! Κι αυτό γιατί μαζί με την Παγκόσμια ημέρα των ζώων έχουμε επέτειο.  Σαν σήμερα δύο χρόνια πριν γεννήθηκαν “Τα ΣκυλοΝέα Της Μάρσας” κι από τότε μοιράζομαι τα πάντα μαζί σας, οτιδήποτε αφορά εμάς τους σκύλους, εμπειρίες, γνώσεις με την βοήθεια αυτού του ιστολόγιου!

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας αλλά και για την αγάπη σας που μου δείχνετε από την στιγμή της δημιουργίας των σκυλονέων μου  κι ελπίζω κάθε μέρα να σας ικανοποιώ ακόμη περισσότερο με το υλικό του blog.  Η αγάπη σας και η υποστήριξή σας μου δίνει δύναμη να συνεχίσω, με την υπόσχεση πως θα προσπαθήσω να γίνω ακόμη καλύτερη στο μέλλον για να είμαι ικανή να διατηρήσω την φιλία σας.

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό “Η πιο όμορφη φάτσα είμαι εγώ” 2014 και κερδίστε ένα δώρο όχι για σας… αλλά για τον τετράποδο και μαλλιαρό φίλο σας…  

Στείλτε μια φωτογραφία του τετράποδου φίλου σας, την πιο γλυκιά, την πιο τσαχπίνικη, την πιο έξυπνη φωτογραφία του και αυτή που θα πάρει τις περισσότερες ψήφους θα είναι ο νικητής!

 

Σας κουνάω την ουρά μου με χαρά, σας στέλνω πολλές γλυψιές με αγάπη και σας αφήνω να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής για τον διαγωνισμό φωτογραφίας “Η πιο όμορφη φάτσα είμαι εγώ” 2014.

Οδηγίες και Όροι Συμμετοχής

  • Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει με την αποστολή των φωτογραφιών σας με την συμπλήρωση της ανάλογης φόρμας (σας έχω το link πιο κάτω).  Κι αφού μαζευτεί ένας επαρκής αριθμός φωτογραφιών μετά θα αναρτηθούν όλες οι φωτογραφίες μαζί για να ξεκινήσει το διαγωνιστικό μέρος που θα μπορείτε να ψηφίζετε την αγαπημένη σας φωτογραφία.  Και στο τέλος, θα δημοσιευθεί το όνομα του νικητή και φυσικά θα ενημερωθεί ο ίδιος μέσω email για να παραλάβει το δώρο του.

Διαγωνισμός :

Από 4/10/2014   έως 4/11/2014  οι δηλώσεις συμμετοχών.

Από 10/11/2014 έως 10/12/2014 η διάρκεια ψηφοφορίας.

Οδηγίες Διαγωνισμού:

Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής κι ανεβάστε την φωτογραφία ή πατώντας το  link  Φόρμα Συμμετοχής  ή απλά πηγαίνετε στο Μενού, επιλέξτε “Διαγωνισμοί” και μετά επιλέξτε “Διαγωνισμός ομορφιάς “Η πιο όμορφη φάτσα είμαι εγώ”2014 (φόρμα συμμετοχής)”.

Μετά το τέλος των δηλώσεων συμμετοχών, θα ξεκινήσει η ψηφοφορία που θα έχει διάρκεια ένα μήνα (οι ημερομηνίες αναγράφονται πιο πάνω).

Στο τέλος του διαγωνισμού θα μετρηθούν οι ψήφοι και η φωτογραφία που θα έχει τις περισσότερες ψήφους (κοινού) θα αναδείξει την “πιο όμορφη φάτσα” 2014.

Όροι Διαγωνισμού : 

  • Μόνο μια φορά μπορεί ο κάθε ένας να συμμετέχει και με μία μόνο φωτογραφία. 

  • Στην διαδικασία ψηφοφορίας έχει δικαίωμα ο καθένας να ψηφίσει μόνο μια φορά.

  • Σε περίπτωση ανεξέλεγκτων / ύποπτων ψήφων όπου κάποιος προσπαθήσει να ψηφίσει παραπάνω από μία φορά, δεν θα μετρήσουν οι ψήφοι του και θα υπάρξει κίνδυνος ο υποψήφιος που θα συμμετέχει στον διαγωνισμό να αποκλειστεί !

Ο νικητής:

Θα ανακοινωθεί στο blog και στη σελίδα στο Facebook κι επίσης θα ενημερωθεί προσωπικά μέσω email.

Δώρο: 

Το δώρο του νικητή θα  αποσταλεί ταχυδρομικώς.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! 

Εύχομαι σε όλους τους τετράποδους φίλους μου... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...
Εύχομαι σε όλους τους τετράποδους φίλους μου…
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ…

Για να δείτε τα Αποτελέσματα του διαγωνισμού “Η πιο όμορφη φάτσα είμαι εγώ”2014 

 

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts