Διαγωνισμός ομορφιάς “Η πιο όμορφη φάτσα είμαι εγώ” 2015

Είναι πλέον γνωστό πως κάθε χρόνο 4 Οκτωβρίου μαζί με την Παγκόσμια ημέρα των ζώων ξεκινάει ο διαγωνισμός ομορφιάς  “Η πιο όμορφη φάτσα είμαι εγώ”! 

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό “Η πιο όμορφη φάτσα είμαι εγώ” 2015 και κερδίστε ένα δώρο όχι για σας… αλλά για τον τετράποδο και μαλλιαρό φίλο σας…  

Στείλτε μια φωτογραφία του τετράποδου φίλου σας, την πιο γλυκιά, την πιο τσαχπίνικη, την πιο έξυπνη φωτογραφία του και αυτή που θα πάρει τις περισσότερες ψήφους θα είναι ο νικητής!

Σας κουνάω την ουρά μου με χαρά, σας στέλνω πολλές γλυψιές με αγάπη και σας αφήνω να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής για τον διαγωνισμό φωτογραφίας “Η πιο όμορφη φάτσα είμαι εγώ” 2015.

Οδηγίες και Όροι Συμμετοχής

  • Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει με την αποστολή των φωτογραφιών σας με την συμπλήρωση της ανάλογης φόρμας (σας έχω το link πιο κάτω).  Οι δηλώσεις συμμετοχών διαρκούν έναν μήνα.  Δηλαδή μπορείτε να στείλετε έως τέλος Οκτωβρίου τις φωτογραφίες και μετά η φόρμα συμμετοχής κλείνει.  Δείτε πιο κάτω τις ημερομηνίες. 
  • Κι αφού μαζευτεί ένας επαρκής αριθμός φωτογραφιών μετά θα αναρτηθούν όλες οι φωτογραφίες μαζί για να ξεκινήσει το διαγωνιστικό μέρος που θα μπορείτε να ψηφίζετε την αγαπημένη σας φωτογραφία. Η διάρκεια ψηφοφορίας είναι οι πρώτες δεκαπέντε μέρες του Νοεμβρίου.  Δείτε πιο κάτω τις ημερομηνίες.
  •  Και στο τέλος, θα δημοσιευθεί το όνομα του νικητή και φυσικά θα ενημερωθεί ο ίδιος μέσω email για να παραλάβει το δώρο του.

Διαγωνισμός :

Από 4/10/2015 έως και 30/10/2015  οι δηλώσεις συμμετοχών.

Από 1/11/2015 έως και 15/11/2015 η διάρκεια ψηφοφορίας.

Οδηγίες Διαγωνισμού:

Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής κι ανεβάστε την φωτογραφία ή πατώντας το  link  Φόρμα Συμμετοχής  ή απλά πηγαίνετε στο Μενού, επιλέξτε “Διαγωνισμοί” και μετά επιλέξτε “Διαγωνισμός ομορφιάς “Η πιο όμορφη φάτσα είμαι εγώ”2015 (φόρμα συμμετοχής)”.

Μετά το τέλος των δηλώσεων συμμετοχών που διαρκεί όλον τον Οκτώβριο, θα ξεκινήσει η ψηφοφορία που θα έχει διάρκεια δεκαπέντε μέρες (οι ημερομηνίες αναγράφονται πιο πάνω).

Στο τέλος του διαγωνισμού θα μετρηθούν οι ψήφοι και η φωτογραφία που θα έχει τις περισσότερες ψήφους (κοινού) θα αναδείξει την “πιο όμορφη φάτσα” 2015.

Όροι Διαγωνισμού : 

  • Μόνο μια φορά μπορεί ο κάθε ένας σκύλος να συμμετέχει και με μία μόνο φωτογραφία. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που έχει κάποιος παραπάνω από έναν σκύλους.  Μια φωτογραφία για τον κάθε σκύλο. 
  • Στην διαδικασία ψηφοφορίας έχει δικαίωμα ο καθένας να ψηφίσει μόνο μια φορά.
  • Σε περίπτωση ανεξέλεγκτων / ύποπτων ψήφων όπου κάποιος προσπαθήσει να ψηφίσει παραπάνω από μία φορά, δεν θα μετρήσουν οι ψήφοι του και θα υπάρξει κίνδυνος ο υποψήφιος που θα συμμετέχει στον διαγωνισμό να αποκλειστεί !

Ο νικητής:

Θα ανακοινωθεί στο blog και στη σελίδα στο Facebook κι επίσης θα ενημερωθεί προσωπικά μέσω email.

Δώρο: 

Το δώρο του νικητή θα  αποσταλεί ταχυδρομικώς και η φωτογραφία του θα διακοσμεί “Τα ΣκυλοΝέα Της Μάρσας” για έναν ολόκληρο χρόνο έως τον επόμενο διαγωνισμό όπου θα ανακηρυχθεί νέος νικητής (βλ. την φωτογραφία του περσινού νικητή στην δεξιά στήλη της ιστοσελίδας)

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! 

 

Δείτε τα Αποτελέσματα του διαγωνισμού “Η πιο όμορφη φάτσα είμαι εγώ” 2015

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts