Διάσωση σκύλου από ναυαγοσώστες

νομοθεσία για τα κατοικίδια

Ναυαγοσώστες έσωσαν ένα μικρό, λευκό σκυλάκι που βρέθηκε να κολυμπάει μόνο του στην μέση του Ειρηνικού Ωκεανού, την Δευτέρα στις 13 Μαρτίου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονγκ Μπιτς, μια παρέα νεαρών προσπάθησε να πιάσει το σκυλάκι που φάνηκε να είχε χαθεί και περιφερόταν στην ευρύτερη περιοχή, αλλά εκείνο φοβήθηκε κι έτρεξε στην αντίθετη κατεύθυνση για να τους αποφύγει και κατέληξε να κολυμπά στον ωκεανό. Τα παιδιά κάλεσαν αμέσως την πυροσβεστική προκειμένου να σώσουν το τρομαγμένο σκυλάκι.

Ο ναυαγοσώστης, που αναφέρεται ως «Lifeguard 7», τον οποίο τον βλέπετε και στην φωτογραφία, φόρεσε τη στολή του, άρπαξε τη σανίδα διάσωσης και τη σημαδούρα του για να σώσει τον Tofu που πάλευε μόνος του με τα κύματα στην μέση του ωκεανού.

Μετά την διάσωσή του, το σκυλάκι επέστρεψε στο σπίτι του κι ενώθηκε ξανά με την οικογένειά του. Το τμήμα της πυροσβεστικής ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα μερικές φωτογραφίες του Tofu (αυτό ήταν το όνομά του σκυλάκου) και τον αποκάλεσε «νέο τους φίλο». Κι έγραφαν στην ανάρτηση «Είχαμε μερικές διασκεδαστικές φωτογραφίες από τις στιγμές που ζήσαμε μαζί του! Χαιρόμαστε που επέστρεψε στην οικογένειά του! Αν και μας λείπει…”

 

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts