Διημερίδα για κτηνίατρους αφιερωμένη στην αναισθησία μικρών ζώων

Ανακοίνωση Ελληνικής Εταιρίας Κτηνιατρικής Ζώων Συντροφιάς :

“Αγαπητοί συνάδελφοι,
Για 7η συνεχή χρονιά η ΕΛΕΚΖΣ θα είναι παρούσα στην ελληνική περιφέρεια με επιστημονικές εκδηλώσεις υψηλής ποιότητας. Ο στόχος παραμένει πάντα ο ίδιος: Η παροχή σύγχρονης μεταπτυχιακής γνώσης σε θέματα και πρακτικές που μπορούν να αφομοιωθούν και κυρίως να χρησιμοποιηθούν άμεσα από όλους μας.
Οι περιφερειακές διημερίδες του 2017 είναι αφιερωμένες στην Αναισθησιολογία και Αναλγησία.
Όλοι οι κτηνίατροι ζώων Συντροφιάς αντιμετωπίζουμε καθημερινά σχετικά ζητήματα. Στόχος του συγκεκριμένου σεμιναρίου είναι να βοηθήσει όσους το παρακολουθήσουν στο χειρισμό των πε- ριστατικών, όπου απαιτείται αναισθησία/αναλγησία, με άνεση και πρωτίστως αποφεύγοντας να βλάψουν τους ασθενείς, δηλαδή με ασφάλεια.
Στο επιστημονικό πρόγραμμα της διημερίδας καθώς και στη διεκπεραίωσή του συνεργάζονται σχεδόν όλοι οι έλληνες ειδικευμένοι Κτηνίατροι Αναισθησιολόγοι. Η επιλογή των πόλεων έγινε και εφέτος με το σκεπτικό της καλύτερης διασποράς σε όλη την έκταση της πατρίδας μας και επιπλέον με τη δυνατότητα συνδυασμού της διημερίδας με κάποια τουριστική απόδραση.
Η επαναλαμβανόμενη – σε πέντε πόλεις – διημερίδα Αναισθησιολογίας/Αναλγησίας της ΕΛΕΚΖΣ για το 2017 έρχεται να προστεθεί στις ανάλογες επιτυχημένες εκδηλώσεις της περιφέρειας των προηγούμενων χρόνων οι οποίες έχουν αγκαλιαστεί από τους έλληνες κτηνιάτρους και έχουν γίνει θεσμός.
Σημειώστε τις ημερομηνίες και τις πόλεις στο ημερολόγιό σας…και κλείστε τη θέση σας έγκαιρα…
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Το ΔΣ της ΕΛΕΚΖΣ”

Για περισσότερες πληροφορίες https://www.facebook.com/hcavs/

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts