Διημερίδα ορθοπεδικής για κτηνιάτρους, Dog show..

Αυτό το Σαββατοκύριακο έχει την τιμητική της η Πελοπόννησος. Ο Κτηνιατρικός Σύλλογος διοργανώνει μια διημερίδα ορθοπαιδικής αποκλειστικά για κτηνιάτρους στην Πάτρα. Και όσοι είστε φαν τον dog show μη χάσετε να παρακολουθήσετε την Έκθεση Μορφολογίας σκύλων στην Καλαμάτα.

Διημερίδα ορθοπεδικής στην Πάτρα στις 14-15/04/2018

 

 

Ανακοίνωση διοργανωτών:

 

“Αγαπητοί συνάδελφοι,

Για όγδοη συνεχή χρονιά η ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ διοργανώνει την περιφερειακή της διημερίδα για το 2018 επισκεπτόμενη πέντε ελληνικές πόλεις.

Αυτή τη φορά το θέμα της διημερίδας είναι αφιερωμένο στην ορθοπαιδική των ζώων συντροφιάς η οποία ήταν πρώτη στις προτιμήσεις των συναδέλφων στα ερωτηματολόγια των τελευταίων χρόνων.

Ο σκοπός του προγράμματος της διημερίδας αυτής είναι η εκπαίδευση των συμμετεχόντων στην αντιμετώπιση των τρεχόντων ορθοπαιδικών προβλημάτων που αντιμετωπίζονται στα ιατρεία αλλά και η διεύρυνση των γνώσεων σε μερικά πιο σύνθετα, αλλά συχνά στην πράξη, ορθοπαιδικά περιστατικά.

Η ομάδα μελέτης ορθοπαιδικής & νευροχειρουργικής (ΟΜΟΝ) της ΕΛΕΚΖΣ, η οποία έχει την επιστημονική επιμέλεια της διημερίδας, έχει ετοιμάσει ένα πλήρες επιστημονικό πρόγραμμα. Η καινοτομία της διημερίδας συνίσταται στο γεγονός ότι η εκπαίδευση βασίζεται σε πραγματικά ορθοπαιδικά περιστατικά τα οποία θα παρουσιαστούν με τη βοήθεια της σύγχρονης video-τεχνολογίας και θα συζητηθούν στη διάρκεια του διημέρου.

Επιπλέον, έχει υπολογιστεί στο πρόγραμμα αρκετός χρόνος για να συζητήσουν οι συνάδελφοι με τους εκπαιδευτές δικά τους περιστατικά (προσκομίζοντας ψηφιακές ακτινογραφίες και videos) και να εμβαθύνουν σε συγκεκριμένα προβλήματα που απασχολούν τους συμμετέχοντες.

Η ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. χαίρεται ιδιαίτερα που η ορθοπαιδική είναι το θέμα της περιφερειακής διημερίδας της για το 2018. Ελπίζουμε να σας έχουμε κοντά μας σε μία από τις πέντε πόλεις που έχουμε επιλέξει.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ”

 

Για περισσότερες πληροφορίες https://www.facebook.com/events/1662471880475934/permalink/1809670935756027/

 

Έκθεση Μορφολογίας στην Καλαμάτα στις 14-15/04/2018

 

Για περισσότερες πληροφορίες https://www.facebook.com/komessinias/posts/1654688311251359

 

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts