Εγκαίνια πάρκου σκύλου κι άλλες εκδηλώσεις

Έρχεται ένα πολύ γιορτινό Σαββατοκύριακο για όλα τα σκυλάκια! Ανοίγει ένα νέο πάρκο σκύλων σούπερ λουξ! Μια μεγάλη Κυριακάτικη γιορτή, ένα πάρτι με μουσική και χορό κι άλλα…

Εγκαίνια πάρκου σκύλων στο Γαλάτσι στις 14/11/2018

Ανακοίνωση Δήμου Γαλατσίου:

” Εγκαινιάζεται την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018, στις 17:00, το νέο Πάρκο Κοινωνικοποίησης και Άθλησης Σκύλων του Δήμου Γαλατσίου, στο Άλσος Βεΐκου (πάρκινγκ μετά την Κεντρική Πύλη).

Έπειτα από χρόνιο αίτημα των πολιτών του Γαλατσίου και με δεδομένο την ανάγκη κοινωνικοποίησης, αλλά και ελεύθερης και ασφαλούς άθλησης των σκύλων ο Δήμος προχώρησε στην ίδρυση του πρότυπου αυτού πάρκου σκύλων στο Γαλάτσι.

Ειδικότερα, πρόκειται για δύο πάρκα – ένα για μεγαλόσωμα κι ένα για μικρόσωμα σκυλιά, τα οποία κατασκευάστηκαν σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς και περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων:
• διαδρόμους,
• παιχνίδια άσκησης,
• χώρο αναμονής με στέγαστρο για τον ήλιο και τη βροχή, με παγκάκια και δέστρες σκύλων,
• τρεις κλειστούς χώρους ασφαλών εισόδων εξόδων των συνοδών και των ζώων,
• μεταλλικά σταχτοδοχεία στις δύο εισόδους-εξόδους,
• φωτισμό και προβολείς.

Τα πάρκα είναι διαμορφωμένα με παρτέρια και φυτεμένα με εντομοαπωθητικά φυτά, που υποστηρίζονται από αυτοποτιζόμενο σύστημα.

Επισημαίνεται πως για την είσοδο στα πάρκα απαιτείται για όλους τους χρήστες η συμπλήρωση σχετικής αίτησης, με στοιχεία του συνοδού και του ζώου, και την χρήση μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού εισόδου στα πάρκα.

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους τους κατοίκους και δημότες του Δήμου Γαλατσίου, ενώ η συνδρομή για μη κατοίκους και δημότες είναι 36 € τον χρόνο. Στους χρήστες θα παρέχονται δωρεάν σακούλες περιττωμάτων.

Το Πάρκο θα λειτουργεί 365 μέρες τον χρόνο επί 24ώρου βάσεως (υπάρχει φωτισμός), ενώ στις ώρες αιχμής θα υπάρχει επιμέλεια του χώρου από δημοτικό υπάλληλο.

Σας περιμένουμε να εγκαινιάσουμε μαζί το νέο απόκτημα-πρότυπο του Δήμου Γαλατσίου.

Μετά τα εγκαίνια θα υπάρχει μπουφές με λιχουδιές για τους τετράποδους φίλους μας και μπουφές για τους συνοδούς.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2132055385.”

Για περισσότερες πληροφορίες https://www.facebook.com/events/1427639590712939/

 

Party animal στην Αθήνα στις 14/11/2018

Ανακοίνωση διοργανωτών:

“Στα πλαίσια του “You Drink We Offer” που ξεκινήσαμε πέρσι, οργανώνουμε και φετος ένα ακόμα event για καλό σκοπό! 🐱🎈

⚡️Την Τετάρτη 14/11 χορεύουμε, πίνουμε και διασκεδάζουμε σε ένα party animal και το κάνουμε για τα ζώα! 🐶
Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Φιλοζωικό Σωματείο Stray Gerakas – Justice For Animals (Αρ. Πρωτοδικείου 31924 52/2016) στο Γέρακα, ενώ ταυτόχρονα όλο το προσωπικό θα εργασθεί αφιλοκερδώς ώστε να συνεισφέρει και αυτό με την σειρά του.

⚡️Θέλουμε να συμβάλουμε ενεργά στην κάλυψη άμεσων αναγκών του σωματείου όπως ενοίκια, τροφές, περίθαλψη κτλ. Εκτός από το να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, μπορείτε να φέρετε και τροφές για ζώα μαζί σας.

⚡️Σας περιμένουμε λοιπόν όλους, και έχουμε ένα ακόμα λόγο να δώσουμε το παρόν στο Β327!

Ξεκινάμε στις 21:00 🎈”

Για περισσότερες πληροφορίες https://www.facebook.com/events/718536758518810/

 

Roman Behaeghel workshop στο Ναύπλιο στις 17-18/11/2018

Για περισσότερες πληροφορίες https://www.facebook.com/events/449538938901908/

 

Σκυλίσια γιορτή στην Αθήνα στις 18/11/2018

Ανακοίνωση διοργανωτών :

“Μια γιορτή αφιερωμένη στους τετράποδους φίλους μας και στην υπεύθυνη υιοθεσία διοργανώνει ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού και η Ζω.Φι.Ψυ. την Κυριακή 18 Νοεμβρίου* στο Άλσος Πουλάκη της Φιλοθέης (Εθνικής Τραπέζης 7, 152 37) από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Μια ξεχωριστή μέρα, για μια ευχάριστη βόλτα με τον αγαπημένο μας σκύλο, σ’ ένα όμορφο μέρος, όπου μας περιμένουν διαδραστικά παιχνίδια, επιδείξεις, φαγητό και πολλές εκπλήξεις. Και για όποιον δεν έχει τη χαρά να έχει σκύλο, είναι μια ευκαιρία να γνωριστεί με κάποια από τα αδέσποτα του δήμου που αναζητούν οικογένεια και είναι έτοιμα να τον συντροφεύσουν.

Εθελοντές φροντιστές, εκπαιδευτές και ειδικοί συμπεριφοράς θα βρίσκονται στο Άλσος Πουλάκη για να αναδείξουν τις προσωπικότητες των αδέσποτων ζώων, να λύσουν κάθε απορία για την υπεύθυνη κηδεμονία και να μας βοηθήσουν να διαλέξουμε τον κατάλληλο για εμάς σκύλο.

Όλοι μαζί θα έχουμε τη δυνατότητα να συμμετάσχουμε σε παιχνίδια και να μάθουμε πώς να παράσχουμε τις πρώτες βοήθειες στα κατοικίδιά μας εφόσον χρειαστεί.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει τις δράσεις:
• Παίζουμε όλοι μαζί με κλίκερ
• Agility – Αγώνες μετ’ εμποδίων για σκύλους
• Παιχνίδια με τον σκύλο μας (κόλπα, φρίσμπι, χορός με σκύλο)
• Η εκπαίδευση του σκύλου του καλού πολίτη
• Πρώτες βοήθειες για τετράποδα
• Γνωρίζουμε τους σκύλους προς υιοθεσία & αναλύουμε τη συμπεριφορά τους
• Μαθαίνουμε τη «γλώσσα του σκύλου» και καταλαβαίνουμε τι θέλει να μας πει

Όλες οι παρουσιάσεις θα είναι διαδραστικές, με τη συμμετοχή των επισκεπτών, των σκύλων τους και των ζώων προς υιοθεσία από το πρόγραμμα του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Θέλετε να αποκτήσετε τετράποδο σύντροφο;
Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού υποστηρίζει πρόγραμμα υιοθεσίας αδέσποτων ζώων και μας συστήνει 50 υποψήφιους νέους τετράποδους φίλους, σκύλους και γάτες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.zofipsy.com Ένα από όλα αυτά τα ζωάκια μπορεί σύντομα να γίνει το νέο μέλος της οικογένειάς σας!
Όλα τα ζώα που αναζητούν μια φιλόξενη στέγη και διατίθενται για υιοθεσία εντάσσονται στο πρόγραμμα στείρωσης και κτηνιατρικής φροντίδας του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού. Είναι εμβολιασμένα, αποπαρασιτωμένα, στειρωμένα και διαθέτουν ηλεκτρονική ταυτότητα. Το μόνο που απομένει είναι να βρουν αγάπη, φροντίδα και μια ζεστή αγκαλιά!
Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την υπεύθυνη υιοθεσία, σας περιμένουμε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στο Άλσος Πουλάκη στη Φιλοθέη, από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, για μια βόλτα στο πάρκο με σκύλο… ή χωρίς!

Δώστε μια ευκαιρία ζωής, υιοθετώντας ένα ζώο της πόλης μας

* Σε περίπτωση έντονης βροχής η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 25 Νοεμβρίου. Προτού ξεκινήσετε, μπείτε στην ιστοσελίδα μας ή στη σελίδα μας στο facebook.”

Για περισσότερες πληροφορίες https://www.facebook.com/events/2362249570484087/

 

 

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts