Το πιο εκκεντρικό pet friendly ξενοδοχείο!

Το καλοκαίρι είναι μια περίοδος χαλάρωσης και διακοπών. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο θέμα με τις οικογένειες που το ένα τους μέλος είναι τετράποδο. Όταν δεν έχουν δικό τους εξοχικό ή κάποιον γνωστό να τους φιλοξενήσει, οι περισσότεροι θυσιάζουν τις διακοπές τους γιατί τα περισσότερα ξενοδοχεία δεν δέχονται τους επισκέπτες που έχουν… πάνω από δύο πόδια…

Υπάρχει ένα pet friendly ξενοδοχείο το οποίο είναι το πιο εκκεντρικό σε όλον τον κόσμο. Κι αυτό γιατί… το σχήμα του δεν είναι το συνηθισμένο! Βρίσκεται στο Idaho των Ηνωμένων Πολιτειών και ονομάζεται “Dog Bark Park / Inn Bed & Breakfast”.

Πώς υποδέχεται τους ανθρώπους και τους σκύλους στα δωμάτιά του; Ως ένας πελώριος σκύλος Beagle! Καλά διαβάσατε! Το σχήμα του ξενοδοχείου είναι ένας σκύλος Beagle!

Το ξενοδοχείο αυτό το δημιούργησε ένα ζευγάρι όπου ο άντρας είναι καλλιτέχνης κατασκευής ξύλου, φτιάχνει καλλιτεχνίες δηλαδή με ως πρώτη ύλη το ξύλο και η σύζυγός του τα τελειοποιεί σκαλίζοντάς τα. Το ζευγάρι για 18 μήνες πουλούσε μέσω τηλεοπτικών πωλήσεων σκαλιστά ξυλόγλυπτα σκυλιά. Οι πωλήσεις τους ήταν θεαματικές με αποτέλεσμα τα κέρδη να τα επενδύσουν στην κατασκευή του Dog Bark Park ξενοδοχείου.

Συνεχίζουν να δημιουργούν ξυλόγλυπτα σκαλιστά σκυλιά και σήμερα τα οποία τα πουλούν πλέον μέσω του καταστήματός τους. Πολλές δε από τις δημιουργίες τους είναι από φωτογραφίες που τους έχουν στείλει ιδιοκτήτες σκύλων για να κατασκευάσουν το ξυλόγλυπτο αγαλματίδιο του δικού τους σκύλου.

Αυτό το περίεργο ξενοδοχείο που έχουν κατασκευάσει διαθέτει δύο υπνοδωμάτια κι ένα μπάνιο για το κοινό. Στην ουσία είναι μια κατοικία (αφού δεν διαθέτει περισσότερα δωμάτια από δύο). Παρ’ όλα αυτά, οι οικογένεια με τον σκύλο που φιλοξενείται μπορεί να έχει πρόσβαση και στο υπόλοιπο οίκημα. Δεν περιλαμβάνει όμως τηλεόραση ή τηλέφωνο, αλλά είναι γεμάτο με ανάλογα παιχνίδια και παζλ για να περνά όλη η υπόλοιπη οικογένεια όσο περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τον σκύλο τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα δωμάτια είναι γεμάτα με μαξιλάρια σε σχήμα σκύλου ακόμα και το κεφαλάρι των κρεβατιών είναι γεμάτο με τις δημιουργίες του ζευγαριού, ξυλόγλυπτους σκαλιστούς σκύλους. Και στην διαμονή περιλαμβάνεται ένα πλήρες πρωινό continental. Ακόμα και στην αυλή υπάρχει ένας πελώριος πυροσβεστικός κρουνός σε σχήμα σκύλου Beagle.

Οι τιμές ξεκινούν από $92 το μονόκλινο, $98 το δίκλινο, $10 για κάθε επιπλέον άτομο και τα κατοικίδια $15. Όσοι θέλουν να κάνουν κράτηση για δωμάτιο θα πρέπει να το κάνουν πολύ νωρίτερα απ’ ότι έχουν σχεδιάσει γιατί το ξενοδοχείο αυτό έχει 98% ποσοστό πληρότητας.

Νομίζω πως και μόνο το σχήμα του ξενοδοχείου μαρτυρά πως είναι 100% pet friendly και υποδέχεται με χαρά τους τετράποδους καλεσμένους.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την ιστοσελίδα του Dog Bark Park Inn.

Για pet friendly ξενοδοχεία στην Ελλάδα (και όχι μόνο), δείτε εδώ.

 

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts