Ένα κρεβάτι – βίλα για τον σκύλο σας!

Έχουμε παρουσιάσει εδώ ανά καιρούς διάφορα περίεργα και ίσως καμιά φορά αλλόκοτα gadgets για σκύλους. Πολλά από αυτά είναι χρήσιμα και κάνουν την ζωή και του σκύλου αλλά και του ανθρώπου που ζει μαζί του πιο εύκολη. Είναι όμως κι αυτά που αναρωτιέται κανείς γιατί υπάρχουν και πού αποσκοπούν. Άλλος θα τα χαρακτήριζε παρατραβηγμένα κι άλλος απλά αστεία.

Σήμερα, θα σας παρουσιάσουμε ένα dog gadget που απευθύνεται κυρίως σε εκείνους που έχουν τα σκυλιά τους ως παιδιά και κάτι παραπάνω. Σε εκείνους που θέλουν να τους τα δώσουν όλα κι ας αγγίζουν ίσως λίγο την υπερβολή. Εξάλλου όλοι γνωρίζουμε πως όταν αγαπάς κάποιον, τον κακομαθαίνεις….

Η ώρα του ύπνου είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή ενός σκύλου. Αν δεν κοιμάται καλά, αναπαυτικά ή δεν μπορεί να ευχαριστηθεί τον ύπνο για κάποιον λόγο, τότε ο οργανισμός του θα καταπονηθεί. Θα νιώθει πάντα κουρασμένος. Όπως ακριβώς συμβαίνει και στους ανθρώπους.

Η Κορεάτικη αγορά λοιπόν εφηύρε ένα πρωτότυπο κρεβάτι σκύλου. Ένα κρεβάτι σκύλου που θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να νιώθει βασιλιάς! Δεν είναι ένα απλό κρεβάτι, όπως αυτά τα γνωστά που ξέρουμε όλοι. Είναι ένα κρεβάτι – βίλα! Το οποίο δεν διαθέτει μόνο μαλακό στρώμα για ύπνο αλλά και άλλες πολλές υπηρεσίες για να ζει το σκυλάκι μες την χλιδή και στην πολυτέλεια!

Η Κορεάτικη εταιρία Autoelex κατασκεύασε το … ρετιρέ των σκύλων! Έτσι το ονομάζουν εκείνοι. Ας δούμε τι χαρακτηριστικά έχει :

Όπως βλέπετε και στην εικόνα, με την βοήθεια ενός ηλεκτρονικού πάνελ έχετε πλήρη έλεγχο

  • της θερμοκρασίας μέσα στο “ρετιρέ σκύλων”
  • της υγρασίας
  • καθώς επίσης περιέχει αποσμητικό με φίλτρο άνθρακα για την ανανέωση του αέρα
  • και τέλος, αντιβιοτικό φίλτρο για να καθαρίζει την ατμόσφαιρα στο εσωτερικό. Ιδανικό για την εξόντωση των μικροβίων και φυσικά απομακρύνει τα ακάρεα
  • σε συνάρτηση όλων των παραπάνω, το “ρετιρέ σκύλων” είναι φυσικά ιδανικό για τα σκυλάκια που είναι αλλεργικά εξαιτίας του υποαλλεργικού περιβάλλοντός του.

Είναι αναπαυτικό και το φουτουριστικό του στιλ μας παραπέμπει σε ταινία επιστημονικής φαντασίας. Εσάς ποια είναι η γνώμη σας γι’ αυτό το dog gadget; Σας αρέσει ή σας τρομάζει;

 

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts