Ένα τρελό φίμωτρο! Ένα pet gadget…

Κυκλοφορούν στην αγορά και ειδικά στην αγορά του διαδικτύου αμέτρητα τρελά και πολλές φορές άκρως…. χαζά αξεσουάρ για σκύλους. Πολλά απ’ αυτά έχουν χιουμοριστικό χαρακτήρα. Άλλα είναι πολύ χρηστικά. Υπάρχουν όμως κι αυτά που ο λόγος ύπαρξής τους είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό….

Το pet gadget για το οποίο θα μιλήσουμε σήμερα είναι το φίμωτρο – πάπια. Το φίμωτρο γενικά είναι ένα αμφιλεγόμενο αξεσουάρ. Επί το πλείστον, δεν το θέλει κανείς. Αν ρωτήσετε ιδιοκτήτες σκύλων δεν το επιθυμούν να το φορέσουν στον δικό τους σκύλο σε καμία περίπτωση.

Υπάρχουν μεμονωμένες περιπτώσεις που επιβάλλεται σύμφωνα με τον νόμο να φορά ένας σκύλος φίμωτρο. Ίσως να ζητηθεί σε ταξίδι με πλοίο, να χρειαστεί σε κάποια ιατρική εξέταση ή αν είναι ιδιαίτερα επιθετικός κάποιος σκύλος να το φορέσει στην βόλτα του. Ορισμένοι φορούν φίμωτρο στον σκύλο τους ως εκπαίδευση για να μην τρώει από κάτω όταν βρίσκεται έξω στην βόλτα του.

Όπως και να’ χει, κάποιοι θέλησαν να δώσουν μια ιδιαίτερα ευχάριστη νότα στο θέμα “φίμωτρο”. Και ίσως να το πέτυχαν… Ένα είναι σίγουρο. Ο σκύλος δεν καταλαβαίνει αν κάτι είναι αστείο ή όχι. Για εκείνον το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Είναι ένα ενοχλητικό αξεσουάρ. Για τους άλλους όμως, σίγουρα είναι αστείο. Τα συμπεράσματα δικά σας…..

 

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts