Εθελοντικό πρόγραμμα στειρώσεων και συνέδριο…

Μη χάσετε δύο σημαντικά προγράμματα. Ένα επιστημονικό συνέδριο όπου αφορά την σχέση του ανθρώπου με τα ζώα. Κι ένα εθελοντικό πρόγραμμα στειρώσεων για αδέσποτα αλλά και δεσποζόμενα ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Στο οποίο είτε μπορείτε να πάτε εκεί το ζωάκι σας αν ανήκετε στις ομάδες που αναφέρονται, είτε να βοηθήσετε στην ολοκλήρωση του προγράμματος. Τέλος, είναι ευπρόσδεκτη από τους διοργανωτές της φιλοζωικής, οποιαδήποτε στήριξη με τροφές και φάρμακα. Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε παρακάτω.

Επιστημονικό συνέδριο στην Αθήνα στις 9-10/11/2017

Ανακοίνωση διοργανωτών :

“Ένα πρωτοποριακό και ιδιαίτερα ενδιαφέρον συνέδριο γίνεται στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στις 9 και 10 Νοεμβρίου:
Επιστήμονες, λογοτέχνες, δημιουργοί και γενικά άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών επιχειρούν να δώσουν απαντήσεις σε ερωτήματα για τη σχέση του ανθρώπου με τα μη ανθρώπινα όντα.
Σας περιμένουμε όλους. Είσοδος ελεύθερη.”

Για περισσότερες πληροφορίες https://www.facebook.com/events/178953989326148/

 

Εθελοντικό πρόγραμμα στειρώσεων στα Τρίκαλα στις 9-13/11/2017

Ανακοίνωση διοργανωτών :

“Εθελοντικό Πρόγραμμα Στειρώσεων από το
Πολιτιστικό & Φιλοζωικό Εθελοντικό Σωματείο Ν. Τρικάλων «ARTEMIS» & τον Δ. Τρικκαίων.

Το Πολιτιστικό & Φιλοζωικό Εθελοντικό Σωματείο «ARTEMIS» στην προσπάθεια του να συνεχίσει να βοηθά αποτελεσματικά τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, προσκαλεί όλους του φιλόζωους συμπολίτες μας να βοηθήσουν στο Εθελοντικό Πρόγραμμα Στειρώσεων που διοργανώνεται στα Τρίκαλα στις 9,10,11,12&13 Νοεμβρίου 2017 για τον αδέσποτο πληθυσμό, σκύλων & γάτων καθώς και των δεσποζόμενων ζώων από ευαίσθητες κωνικά ομάδες (ΑμεΑ, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες, άνεργοι, όσοι παίρνουν επίδομα πρόνοιας κ.α.).

Το σωματείο μας θα χρειαστεί εθελοντές, οδηγούς (για την μεταφορά των ζώων από και στα σημεία περισυλλογής – επανένταξης), συνοδούς ζώων (για την μεταφορά των ζώων στον χώρο αποθεραπείας), άτομα για να βοηθήσουν στην περισυλλογή των ζώων (γάτες/σκύλους) κ.α.

Εάν θέλετε να βοηθήσετε, ή να μας υποδείξετε αδέσποτα ζωάκια για στείρωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω Facebook ή συμπληρώνοντας την αίτηση που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας:
www.artemis-taas.org/articles-news .
Παρακαλούμε να ειδοποιήσετε με την σειρά σας, όσους πιστεύεται πως ενδιαφέρονται να βοηθήσουν!

Το Σωματείο από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα, παρά τις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες, εμβολιάζει, στειρώνει, περιθάλπει και φιλοξενεί αδέσποτα ζώα μέχρι να βρούνε τις παντοτινές τους οικογένειες.

Σημαντικό! Όποιος επιθυμεί, μπορεί να στηρίξει το Σωματείο μας, φέρνοντας τροφές αλλά και φάρμακα (π.χ. Allopurinol (300 & 100mg), Augmentin (σιρόπι 300mg, χάπι 500 & 1000mg), Vibramycin), χάπια και αμπούλες αποπαρασίτωσης για τα ζώα που φιλοξενεί και περιθάλπει.

Στηρίξτε το έργο μας και βοηθήστε με τον δικό σας τρόπο τις αδέσποτες φατσούλες που έχουν την ανάγκη μας!”

Για περισσότερες πληροφορίες  https://www.facebook.com/events/1577884232260850/

 

 

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts