Φιλοζωικό πανηγύρι και Wag-a-Thon

Τρία δυνατά event μέσα σε μια εκδήλωση! Σκυλομαραθώνιος, φιλοζωικό πανηγύρι κι ετήσια συνάντηση υιοθετημένων. Ετοιμαστείτε να ζήσετε ένα γεμάτο τριήμερο με θέμα, τι άλλο; τα αγαπημένα τετράποδα!

Ανακοίνωση διοργανωτών:

“O Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας σας προσκαλεί στο 13ο Φιλοζωικό Πανηγύρι και 11ο Wag-A-Thon, την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή 11, 12 και 13 Οκτωβρίου 2019, που θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο μπροστά από το Σινεμά Άλσος (Λεωφ. Δεκελείας 154)
Σκοπός του Πανηγυριού είναι η κάλυψη των αναγκών των ζώων που φιλοξενούμε και των χρεών σε γιατρούς κτλ και
ο σκοπός του WagAthon είναι να δοθεί μια ευκαιρία στα σκυλάκια μας να τα δει περισσότερος κόσμος και να βρουν μια παντοτινή οικογένεια!
Για αυτό καλέστε όσους περισσότερους φίλους σας μπορείτε στην εκδήλωση, φίλους που είτε θέλουν να στηρίξουν το έργο του Συλλόγου είτε ενδιαφέρονται να υιοθετήσουν!

Η επιτυχία της εκδήλωσης εξαρτάται από όλους μας!!
Ελπίζουμε να σας δούμε όλους εκεί! “

Ανακοίνωση διοργανωτών:

“Κάθε χρόνο ο “σκυλομαραθώνιος” ή Wag-A-Thon, όπως το λέμε, είναι ίσως η πιο δημοφιλής εκδήλωση του μπαζάρ μας και κάθε χρονιά είστε δίπλα μας και φροντίζετε ώστε το event αυτό να μείνει σε όλους αξέχαστο!

Φέτος, τα σκυλάκια του Συλλόγου που θα περπατήσουν θα είναι πολύ λιγότερα, και μόνον αυτά που πιστεύουμε ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν χωρίς πρόβλημα σε μια εκδήλωση με τόσο κόσμο, σκυλιά και αυτοκίνητα τριγύρω.

Καλούμε λοιπόν τους φίλους του Συλλόγου, να στηρίξουν αυτή την εκδήλωση και την όμορφη αυτή πορεία στη Νέα Φιλαδέλφεια, συμμετέχοντας με το δικό τους σκυλάκι!

Λάβετε μέρος στο σκυλομαραθώνιο, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 12:00, ελάτε να απολαύσετε τη βόλτα σας, να γνωριστούμε και να περάσουμε όλοι μαζί το μήνυμα υιοθεσίας ενός αδέσποτου!

Η συμμετοχή του δικού σας σκύλου έχει οριστεί στα 5€ αλλά μπορείτε να προωθήσετε τη συμμετοχή σας με κάρτα που θα σας φτιάξουμε και να συγκεντρώσετε έτσι δωρεές για τα αδεσποτάκια του Συλλόγου από γνωστούς και φίλους!️ ♥️

Στείλτε μας μήνυμα στη σελίδα για περισσότερες πληροφορίες!”

Για περισσότερες πληροφορίες https://www.facebook.com/events/436995343691359/

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts