Καταγγελία για επικίνδυνη σκύλο – τροφή!

Spread the love
 •  
 •  
 •  

Ομαδική αγωγή από ιδιοκτήτες σκύλων, που ανέρχεται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε πέντε εκατ. δολάρια

Χιλιάδες σκυλιά πέθαναν ή αρρώστησαν βαριά μετά την 1κατανάλωση της πολύ γνωστής σκυλοτροφής , σύμφωνα με καταγγελία του ιδιοκτήτη κατοικίδιων ζώων, Φρανκ Λουσίντο.

Βάσει όσων υποστηρίζει ο Λουσίντο, ο ίδιος αντίκρισε τρία σκυλιά του να τρέφονται με τη συγκεκριμένη τροφή, με αποτέλεσμα τα δύο να αρρωστήσουν και το ένα να πεθάνει.

Ο καταγγέλλων έκανε μήνυση κατά της εταιρείας, που εξετάστηκε στο Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ, στη Βόρεια Περιφέρεια της Καρολίνας.

Η αναφορά, που κατατέθηκε στις 5 Φεβρουαρίου, ισχυρίζεται ότι υπάρχει μία ένωση που χρησιμοποιείται σε αντιψυκτικά οχημάτων, η οποία εντοπίστηκε στις σκυλοτροφές μαζί με μία ομάδα από τοξίνες, οι οποίες παράγονται από μύκητες.

Ο Λουσίντο υποστηρίζει ότι υπήρξαν περισσότερες από 3.000 καταγγελίες για σκυλιά που είτε αρρώστησαν είτε πέθαναν μετά την κατανάλωση του συγκεκριμένου σκευάσματος.

Η εταιρεία τοποθετήθηκε επί του θέματος με δημόσια δήλωση, στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν τίθεται κανένα θέμα ποιότητας της συγκεκριμένης σκύλοτροφής. Όπως και άλλες εταιρείες τροφίμων, αποτελεί αντικείμενο σχολιασμού στο Διαδίκτυο, συνήθως με προσανατολισμό την παραπληροφόρηση. Κατά κανόνα, οι ομολογίες στο Ίντερνετ αποδεικνύονται ψευδείς και προκαλούν αδικαιολόγητη ανησυχία στους πελάτες της εταιρείας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μήνυση υπογράφεται και από άλλους ιδιοκτήτες σκύλων και η συνολική αποζημίωση που απαιτείται, υπερβαίνει τα 5.000.000 δολάρια.

Σε δήλωσή της, η εταιρεία παραδέχθηκε ότι έχει περιέλθει σε γνώση της μία ομαδική αγωγή, αλλά χαρακτήρισε αβάσιμους τους ισχυρισμούς, διευκρινίζοντας ότι θα ασκήσει κάθε δικαίωμά της να υπερασπιστεί σθεναρά τη θρεπτική αξία των τροφών της, η οποία υποστηρίζεται από εξαιρετικά αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους.

πηγή : protothema.gr


Spread the love
 •  
 •  
 •  

Related posts

2 Thoughts to “Καταγγελία για επικίνδυνη σκύλο – τροφή!”

 1. ΧΡΥΣΑ

  Ποιά εταιρεια ειναι;δεν γραφετε

  1. Δυστυχώς δεν μπορώ να γράψω το όνομα αλλά μπορείτε να το δείτε από την πηγή που γράφω στο τέλος όπου γράφει ποια εταιρία είναι.

Leave a Reply