Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και Pet Festival

Οι γιορτές πέρασαν και τώρα έρχονται νέες εκδηλώσεις όπως το μεγάλο φεστιβάλ για τα κατοικίδια, το Pet Festival και για τους λάτρεις και φυσικά ιδιοκτήτες τσιουάουα, μια όμορφη συνεύρεση για φαγητό και ποτό με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου Τσιουάουα Ελλάδος. Ευκαιρία για όλους εσάς που έχετε αυτά τα υπέροχα μικρά σκυλάκια να γνωρίσετε κι άλλους σκύλο – γονείς της ράτσας αυτής.

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτα του Ομίλου Τσιουάουα Ελλάδος στην Αθήνα στις 26/01/2019

Ανακοίνωση διοργανωτών :

“Με χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου μας. Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους και να περάσουμε μια υπέροχη βραδιά με ωραίο φαγητό, κρασί, ζωντανή μουσική, μα πάνω από όλα υπέροχη παρέα.
Παρακαλούμε όπως δηλώσετε το συντομότερο δυνατό συμμετοχή, αναφέροντας όνομα και αριθμό ατόμων, είτε μέσω e-mail στην σελίδα του ομίλου, είτε τηλεφωνικά. Συμμετοχή: 18 ευρώ/Άτομο (Φαγητό, κρασί, Ζωντανή μουσική. Άλλα ποτά δεν περιλαμβάνονται)”

Για περισσότερες πληροφορίες https://www.facebook.com/ChihuahuaGR/

7o Pet Festival στην Θεσσαλονίκη στις 31/1 – 3/2/2019

Ανακοίνωση διοργανωτών :

” Μια πραγματικά μεγάλη προσπάθεια οργάνωσης ενός μοναδικού φεστιβάλ με διαφορετικές ενότητες μία για κάθε μικρό μας τετράποδο ή φτερωτό φίλο: Ιδιαίτερες Ενότητες Σκύλου, Γάτας, Ερπετών και Πτηνών! Που; Στη Θεσσαλονίκη, 31 Ιανουαρίου με 3 Φεβρουαρίου 2019!”

Για περισσότερες πληροφορίες https://www.facebook.com/petfestival/

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts