Κουτάβι κατάπιε 20 νομίσματα!

Κι όμως! Συνέβη! Ένα κουτάβι τριών μηνών κατάφερε να “κλέψει” μέσα από ένα πορτοφόλι 20 νομίσματα και να τα καταπιεί! Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό της γυναίκας που υιοθέτησε αυτό το γλυκό κουταβάκι ότι κάποια στιγμή θα αντιμετώπιζε μια τέτοια κατάσταση. Είχε ακούσει, γνώριζε ότι τα κουτάβια μπορούν να φάνε τα πάντα, αλλά όχι και νομίσματα. Ούτε βέβαια μπορούσε να φανταστεί όταν είδε άδειο το πορτοφόλι της την αιτία της απώλειας αυτής. Ότι το περιεχόμενο που έλειπε από το πορτοφόλι είχε μεταφερθεί ως δια μαγείας μέσα στο στομαχάκι του κουταβιού. Ως δια μαγείας, δεν το λες. Περιέργεια, το λες και “γνωρίζω τον κόσμο”, το λες.

Η γυναίκα πίστεψε, λοιπόν, ή ότι τα είχε χάσει τα χρήματα ή ότι την είχαν κλέψει.

Και σα να μην έφτανε αυτή η “ατυχία” (αφού πίστευε ότι ήταν ατυχία όλο αυτό που συνέβαινε) είδε ξαφνικά το σκυλάκι της να μην τρώει καθόλου και να κάνει ασταμάτητα εμετό. Κατάλαβε ότι πονούσε το στομάχι του και σε μία φορά από τις αμέτρητες που έκανε εμετό βρήκε κι ένα νόμισμα μέσα. Εκεί αντιλήφθηκε το τι ακριβώς συνέβη.

Ευτυχώς, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν να το πάει απευθείας στον κτηνίατρο.

Κι εκεί, αφού του έκαναν τις ανάλογες εξετάσεις, είδαν μέσα από ακτινογραφία τα νομίσματα μέσα στο στομαχάκι του. Αμέσως έκαναν την επέμβαση και αφαίρεσαν 19 νομίσματα μέσα από το στομάχι του, αφού το ένα το είχε βγάλει μόνο του με τον εμετό.

Ακόμα κι ο κτηνίατρος δεν μπορούσε να πιστέψει πως ένα τόσο δα μικρό κουταβάκι ήταν ικανό να φάει τόσα πολλά νομίσματα.

Πάντως, το κουταβάκι ήταν τυχερό γιατί αν αργούσε να το πάει στον κτηνίατρο η γυναίκα που ζει μαζί του, εκείνο δεν θα άντεχε γιατί τα νομίσματα είχαν μπλοκάρει το στομάχι του και ο θάνατος ήταν κοντά.

Τώρα, το κουταβάκι ζει μια χαρά. Είναι υγιέστατο και χαρούμενο.

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts