Ο φίλος μου ο Λύχνος!

lyxnos, posavac dog

Ένα νέο διαδικτυακό φιλαράκι ήρθε στην ζωή μου και φώτισε ο κόσμος μου από την ομορφιά του!

Μια ωραία μέρα με βρήκε στην σελίδα μου στο Facebook κι έτσι γνωριστήκαμε έστω κι από μακριά (για αρχή τουλάχιστον), αργότερα ποιος ξέρει; μπορεί να βρεθούμε κι από κοντά και να έχουμε την ευκαιρία να ξεσαλώσουμε με παιχνίδια, κυνηγητά και χάδια… Η αφορμή της γνωριμίας μας ήταν η ράτσα μας.  Ο Λύχνος έψαχνε την ταυτότητά του στην google και στον δρόμο προς την αναζήτηση “έπεσε” πάνω μου αφού πληκτρολόγησε “πόσεβιτς” εμφανίστηκε  η χαρούμενη μουσούδα μου μπροστά του μέσα από αυτό το blog, “Τα ΣκυλοΝέα Της Μάρσας”, δηλαδή εγώ!

Η εγωκεντρική ματαιοδοξία μου (γυναίκα γαρ!) με έκανε να πιστεύω πως ήμουν αν όχι η μοναδική, μία από τις σπάνιες .. ομορφιές στην Ελλάδα…..Ήρθε ο Λύχνος όμως και μου σκούντηξε τον ώμο παιχνιδιάρικα με τον τρόπο του…. γιατί;… Ο Λύχνος είναι ένα ημίαιμο Πόσεβιτς (Posavac hound) όπως εγώ, 10 μηνών και κούκλος σαν κι εμένα φυσικά!  Βαφτίστηκε Λύχνος γιατί η οικογένειά του τον βρήκε στο ομώνυμο χωριό στους πρόποδες της Οίτης.  Είναι ένα από τα τυχερά σκυλάκια που σώθηκε και υιοθετήθηκε και σίγουρα είναι ένας χαρούμενος κι ευτυχισμένος σκύλος! Είναι παιχνιδιάρης, δραστήριος όπως κι εγώ. Δείτε τις φωτογραφίες του κι απολαύστε τον! Κι εγώ… ελπίζω να τον απολαύσω κάποια στιγμή κι από κοντά και τότε θα σας έχω νέα ντοκουμέντα από την συνάντησή μας!

Απολαύστε τον μέσα από τις φωτογραφίες κι ακούστε το τραγούδι που του αφιερώνω. Πατήστε στην αρχή της μπάρας που βρίσκεται πριν τις φωτογραφίες το play.

 

 

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts