Μια γυναίκα βρήκε έναν έξυπνο τρόπο για να προσελκύσει ένα αδέσποτο

Πόσα θα θυσιάζατε για να σώσετε ένα αδέσποτο;

Η 40 χρονών Denise Lauffer έκανε το ακατόρθωτο για να σώσει ένα αδέσποτο ηλικιωμένο σκυλάκι. Στην Νέα Υόρκη στο Μανχάταν Highland Park, ζούσε για δέκα χρόνια ο Τσάρλι ένας αδέσποτος σκύλος. Όταν μετακόμισε σ’ εκείνη την περιοχή η Denise αμέσως τον πρόσεξε. Εκείνη έχει τέσσερα σκυλιά πρώην αδέσποτα και γνωρίζοντας την κατάσταση των αδέσποτων σκύλων, την μοναξιά και την πείνα τους, δεν μπορούσε να ησυχάσει στην ιδέα πως υπήρχε στο πάρκο κοντά της ένας μόνος, πεινασμένος αδέσποτος σκύλος. Έτσι λοιπόν ξεκίνησε να του πηγαίνει φαγητό.

Ο αδέσποτος σκυλάκος δεν μπορούσε να σηκωθεί από τη θέση του εύκολα λόγω κινητικών προβλημάτων εξαιτίας της μεγάλης του ηλικίας. Πέρα απ’ αυτό όμως δεν σηκωνόταν γιατί δεν εμπιστευόταν την Denise και την φοβόταν. Κι όταν χειμώνιασε και το κρύο ήταν τσουχτερό και το χιόνι είχε καλύψει τα πάντα η γυναίκα άρχισε να ανησυχεί για τον Τσάρλι. Φοβόταν μην πεθάνει από το κρύο. Τον βλέπετε και στην φωτογραφία.

Έτσι λοιπόν σκέφτηκε να φτιάξει ένα καταφύγιο για τον αδέσποτο σκύλο. Έβαλε ένα κρεβάτι σκύλου και επένδυσε το κάτω μέρος με θερμοφόρες. Για να κάνει τον Τσάρλι να την εμπιστευτεί και να μείνει στο καταφύγιο, έμεινε μαζί του για δύο ολόκληρες νύχτες! Και κατά την διάρκεια της διαμονής της μαζί του τους έφερναν οι γείτονες κουβέρτες, ζεστό φαγητό και ζεστά μπουκάλια με νερό για να τους ζεστάνουν.

Η Denise τελικά έμεινε αρκετές μέρες μαζί του κι όχι μόνο δύο με αποτέλεσμα να καταφέρει τον Τσάρλι να την εμπιστευτεί και να την ακολουθήσει στο αυτοκίνητο για να τον πάει στον κτηνίατρο. Η υγεία του είναι καλή, εμβολιάστηκε και μετά απ’ αυτήν την περιπέτεια, ο Τσάρλι στάθηκε τυχερός και τον υιοθέτησε ένας γείτονας. Και τότε κατάφερε για πρώτη φορά στα δέκα του χρόνια να κοιμηθεί στην αγκαλιά μιας οικογένειας μέσα σε ένα ζεστό σπίτι!

Μετά από 10 χρόνια αδέσποτης ζωής, ο Τσάρλι βρήκε επιτέλους ένα σπιτικό!

Εσείς μέχρι πού θα φτάνατε για να σώσετε ένα αδέσποτο;

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts