Ο νικητής του διαγωνισμού “Η πιο όμορφη φάτσα είμαι εγώ” 2013

Spread the love

Ε, ναι! Βγήκε ο μεγάλος νικητής του φετινού διαγωνισμού “Η πιο όμορφη φάτσα είμαι εγώ” 2013! Και τον βγάλατε ΕΣΕΙΣ! Σας άρεσε, τον ψηφίσατε και του χαρίσατε τον τίτλο “Η πιο όμορφη φάτσα είμαι εγώ”.

Ο διαγωνισμός είχε αγωνία…. ανατροπές…. και πολλές πολλές ψήφους….

Βέβαια μη ξεχάσω να ευχαριστήσω όλες τις συμμετοχές γιατί ήσασταν όλοι “όμορφες φάτσες” και άξιες να κερδίσουν τον τίτλο.  Αλλά, μπορείτε να προετοιμαστείτε για τον διαγωνισμό της επόμενης χρονιάς “Η πιο όμορφη φάτσα είμαι εγώ” 2014!  Κανείς δεν έχασε… όλοι οι τετράποδοι φίλοι μου ήταν υπέροχοι!

 

Η νικήτρια  είναι…. η DIDΙ με 232 ψήφους! 

Didi, 2,5 ετών
“Η πιο όμορφη φάτσα είμαι εγώ” 2013

Η Didi κέρδισε ένα σετ περιποίησης γιατί η “πιο όμορφη φάτσα της χρονιάς ” πρέπει να διατηρήσει την ομορφιά της…. και να συνεχίζει να περιποιείται τον εαυτό της για να είναι έτοιμη για τον επόμενο διαγωνισμό….

Το δώρο της αποτελείται από :

1)  μια οδοντόκρεμα – αφρός (που δεν χρειάζεται βούρτσισμα δοντιών με οδοντόβουρτσα) με άρωμα φρέσκου δυόσμου,

2)  ένα σαμπουάν σε σπρέι για στεγνό καθάρισμα με άρωμα βατόμουρο (ιδανικό για μετά την καθημερινή του βόλτα),

3)  ένα χαλαρωτικό σαμπουάν με μείγμα λεβάντας, χαμομηλιού και αλόης για να της χαρίσετε ένα spa συμβάλλοντας στην απόλυτη γαλήνη

4)  και τέλος όλα αυτά μαζί θα είναι μέσα σε ένα αποθηκευτικό κουτί όπου μπορεί να αποθηκεύει όλα τα προσωπικά της είδη!

Το δώρο του νικητή είναι ένα σετ περιποίησης κι ένα αποθηκευτικό κουτί για τα προσωπικά του είδη.
Το δώρο του νικητή είναι ένα σετ περιποίησης κι ένα αποθηκευτικό κουτί για τα προσωπικά του είδη.

Να μην παραβλέψω βέβαια να ευχαριστήσω τον χορηγό του διαγωνισμού που μας έδωσε αυτό το υπέροχο δώρο: “Κατασκευή Επίπλων  Πέτρος Καρατζάς” . ΈΠΙΠΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΗ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ. Και σε οικονομικές τιμές.  Οικονομία στην τιμή αλλά όχι στην ποιότητα!

Έπιπλα Καρατζάς

 

Ευχαριστώ θερμά όλους τους υποψήφιους που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και τους υπόσχομαι πως θα ακολουθήσουν κι άλλοι διαγωνισμοί!

Didi εύχομαι να χαρείς το δωράκι σου! Συγχαρητήρια για τον τίτλο σου! 

Ο νικητής θα ειδοποιηθεί μέσω email.

Για να δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας όλων των υποψηφίων πατήστε εδώ Αποτελέσματα Διαγωνισμού “Η πιο όμορφη φάτσα είμαι εγώ” 2013. 


Spread the love

Related posts

2 Thoughts to “Ο νικητής του διαγωνισμού “Η πιο όμορφη φάτσα είμαι εγώ” 2013”

  1. Eua..p

    το μωρο μου <3

Leave a Reply