Πωλείται σκύλος…ανέκδοτο

εκπαιδευτικά tips

Μικρά κι αστεία ανέκδοτα με πρωταγωνιστές τους σκύλους φυσικά!

εκπαιδευτικά tipsΔιαβάστε, διασκεδάστε και γελάστε μαζί τους. Ό,τι καλύτερο για τις στιγμές χαλάρωσης…. Δεν είναι τυχαίο που οι μικροί, τετράποδοι, μαλλιαροί φίλοι σας προσπαθούν με κάθε τρόπο να σας διασκεδάσουν ! Γιατί; Μα γιατί έχουν ανάγκη να σας βλέπουν χαρούμενους! Χαμογελαστούς! Και ξέρετε και κάτι άλλο; Αυτός είναι και ο σκοπός ζωής τους! Να σας βλέπουν χαρούμενους κι ευτυχισμένους! Γελάστε λοιπόν με τα ανέκδοτα τους και δείξτε τους πως είστε ευτυχισμένοι που τους έχετε στην ζωή σας!

 

Περπατάει ένας τύπος στο δρόμο και έξω από ένα σπίτι βλέπει μια ταμπέλα που λέει: «Πωλείται σκύλος που ξέρει να μιλάει» Από περιέργεια μπαίνει στην αυλή, χτυπάει στην πόρτα.

-Καλημέρα σας. Σχετικά με την ταμπέλα…

-Ναι, ο σκύλος είναι πίσω από το σπίτι. Πηγαίνετε να τον δείτε.

Πάει πίσω ο τύπος και βλέπει έναν μαύρο κοπρίτη να κάθεται σε μια γωνιά αραχτός. Δεν του γέμιζε το μάτι, αλλά τον πλησιάζει με δυσπιστία και, τι να κάνει, του λέει:

-Εσύ είσαι ο σκύλος που ξέρει να μιλάει?

Ο σκύλος τον ξαφνιάζει απαντώντας του: -Ναι, εγώ είμαι.

Ο τύπος σαστίζει και του λέει: -Καλά, πώς γίνεται αυτό, πες μου λίγα πράγματα για σένα.

Κι ο σκύλος αρχίζει: -Κοίτα, από μικρός που γεννήθηκα είχα αυτό το χάρισμα. Οι πρώτοι μου ιδιοκτήτες, έκαναν το μεγάλο σφάλμα να το διαδώσουν και αμέσως με μαζέψανε για πειράματα. Πριν περάσει λίγος καιρός, με απήγαγε η CIA και με έβαλε να δουλεύω σαν κατάσκοπος. Όπως καταλαβαίνεις, κανείς δεν υποπτεύεται ότι ένας σκύλος μπορεί να κρυφάκουει, και με στείλανε σε κάποιες αποστολές στη Μέση Ανατολή με αποτέλεσμα η ανατροπή ενός απολυταρχικού καθεστώτος να οφείλεται σχεδόν αποκλειστικά σε δικές μου ενέργειες. Μετά από ένα διάστημα άρχισε να με κουράζει αυτή η ιστορία, και κυρίως τα συχνά ταξίδια στο εξωτερικό, και διαπραγματεύτηκα μια συμφωνία με την υπηρεσία. Από τότε καθόμουν στα αεροδρόμια και παρακολουθούσα συνομιλίες και ανταλλαγές λαθρεμπόρων. Οι συλλήψεις που ακολούθησαν συζητήθηκαν σε όλες τις εφημερίδες. Ε, να μην σε χασομεράω, από τότε παντρεύτηκα δυο φορές, έκανα ένα κάρο σκυλάκια, και τώρα είμαι πλέον στην σύνταξη και κάθομαι εδώ με το καινούργιο αφεντικό αραχτός. Αυτά πάνω κάτω …

Ο τύπος έχει κουφαθεί τελείως. Πάει στο αφεντικό και του λέει: -Πόσο τον δίνεις?

-20 Ευρώ, του απαντάει.

Ο τύπος κουφαίνεται: -Μα καλά, γιατί τόσο λίγο? Ο σκύλος σου είναι απίθανος!

Και του απαντάει το αφεντικό: -Ρε μην ψαρώνεις , παλιοψεύτης είναι, δεν έκανε τίποτα από αυτά που σου είπε…!

πηγή : anekdotakias.gr

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts