ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Περιοχές που έχουν φόλες

τα σκυλονέα της Μάρσας
Spread the love

Προσοχή!!! 

Κτηνίατροι στο Περιστέρι Αττικής έχουν γεμίσει με δηλητηριασμένα ζώα (σκυλιά, γάτες) από φόλες.   Ασυνείδητοι έχουν γεμίσει την περιοχή με φόλες με σκοπό (τον οποίο εν μέρει τον έχουν πετύχει) να εξοντώσουν όλα τα αδέσποτα και μη.  Τον λόγο τον ξέρουμε όλοι, δεν χρειάζεται να επαναλαμβανόμαστε, έτσι; Οι ασυνείδητοι δολοφόνοι δεν έχουν όρια.  Μέχρι στιγμής έχουν σκοτωθεί γύρω στα είκοσι ζώα.  Ο ένοχος δυστυχώς είναι καλά κρυμμένος πίσω από τις μαύρες κουρτίνες της μοχθηρίας του.  Δεν το έχει πάρει χαμπάρι κανείς.  Γιατί αν αποκαλυφθεί δεν θα την γλυτώσει.  Ευτυχώς ο νόμος είναι με το μέρος των ζώων και θα καταδικαστεί (μακάρι εις θάνατον με φόλα γιατί αυτή η τιμωρία του αξίζει… γνώμη μου….).

Γι’ αυτό, φίλοι μου κάτοικοι Περιστερίου, προσέχετε πού βγάζετε τα σκυλιά σας βόλτα. Εδώ, σας αναφέρω ποιες γειτονιές έγιναν γνωστές ως επικίνδυνες περιοχές γιατί είχαν κρούσματα δηλητηρίασης από φόλες:

Ο Λόφος Αξιωματικών είναι γεμάτος με φόλες.

Η Αγία Τριάδα είναι γεμάτη με φόλες.

Και αναφέρθηκε πως βρέθηκαν φόλες και στο Πάρκο Τρίτση…

Η φόλες που βρέθηκαν είναι συνήθως μπιφτέκια με γυαλιά και στο Πάρκο Τρίτση μπιφτέκια με κυάνιο (όπως γνωστοποίησε η φιλοζωική Ν. Φιλαδέλφειας). Εκτός όμως από φαγώσιμη φόλα έχουν ψεκάσει και με δηλητήριο χόρτα και γρασίδι έτσι ώστε το δηλητήριο να περάσει μέσα από την εισπνοή.  Άλλος τρόπος δηλητηρίασης είναι να πατήσει ο σκύλος το ψεκασμένο σημείο και μετά όταν πάει να γλείψει τις πατούσες του για να τις καθαρίσει να “φάει” το δηλητήριο…

τα σκυλονέα της ΜάρσαςΌπως βλέπετε φίλοι  μου υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποδείξει ο “άνθρωπος” πως δεν του αξίζει αυτή η ταμπέλα αλλά η ταμπέλα “κτήνος, δολοφόνος”.  Εσείς απλά πρέπει πλέον να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα για να εξασφαλίσετε το δικαίωμα του τετράποδου συντρόφου σας να ζήσει αξιοπρεπώς.  Να προσέχετε συνεχώς πού μυρίζει ο σκύλος σας και να μην αρπάξει τίποτα από κάτω.  Μια ιδέα που δυστυχώς θα την εφαρμόσουν και σε μένα οι σκύλο – γονείς μου γιατί έχω αυτήν την κακή συνήθεια να τρώω ό,τι βρω κι έχουν δοκιμάσει τα πάντα αλλά  εγώ δεν καταλαβαίνω,  είναι το φίμωτρο.  Το ξέρω, δεν είναι ωραίο και ίσως να μην μ’ αρέσει κι εμένα, αλλά προκειμένου να ζήσω….

Και βέβαια, τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο, όποιος δει ασυνείδητο δολοφόνο να τον καταγγείλει αμέσως.

Θα μπορούσε ο Δήμος Περιστερίου να μας προστατέψει με περιφραγμένα πάρκα όπου να επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε ανθρώπους που συνοδεύουν σκυλιά.  Ούτε καν σε γονείς με παιδιά, εκείνοι να πηγαίνουν στις παιδικές χαρές που απαγορεύονται οι σκύλοι και είναι αποκλειστικά για παιδιά ( μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας…). Γιατί δυστυχώς αυτοί είναι οι πρώτοι που διαμαρτύρονται για τα ζώα.  Αφού λοιπόν τους ενοχλούν τα σκυλιά να απαγορεύεται η είσοδος σε αυτούς και σε όποιον θέλει να μπει χωρίς να έχει σκύλο.  Τα πάρκα για σκύλους να είναι αποκλειστικά για αυτούς και μόνο αυτούς και τους ιδιοκτήτες τους.  Έτσι ίσως να προστατευτούν τα σκυλιά από τις φόλες γιατί σίγουρα δεν θα υπάρχει κάποιος ξεκάρφωτος που θα μπορεί να γεμίσει με φόλες το πάρκο.

Δεν το βάζουμε κάτω… Εμείς θα συνεχίσουμε να βγαίνουμε βόλτες… Αυτό ας το βάλουν καλά στο κούφιο κεφάλι τους όσοι κάνουν τα πάντα για να μας εξοντώσουν.  Θα τους νικήσουμε, έχουμε τον νόμο με το μέρος μας και θα τους τιμωρήσουμε.


Spread the love

Related posts

Leave a Reply