Σεμινάρια κι ένα bazaar

ψυχολογία σκύλων, σκέψεις

Μην χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο για την θεραπεία με την βοήθεια των ζώων, pet therapy. Κάντε τις αγορές σας στο πρώτο γιορτινό bazaar και κερδίστε δώρα. Τέλος, παρακολουθήστε σεμινάρια υπακοής και ιχνηλασίας. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε παρακάτω.

Mondioring Seminar στην Παλλήνη στις 24-25/11/2018

Ανακοίνωση διοργανωτών:

“Το 2ήμερο workshop θα αφορά προπόνηση των σκύλων σε υπακοή και προστασία (κυρίως προστασία) ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε συμμετέχοντα, αλλά και την εκπαίδευση decoy αγώνων mondioring.”

Για περισσότερες πληροφορίες https://www.facebook.com/events/247369695893676/

 

Σεμινάριο “Άνθρωποι και Ζώα: Απροσδόκητα Οφέλη” στην Θεσσαλονίκη στις 24/11/2018

Ανακοίνωση διοργανωτών :

“Τα ζώα είναι γνωστά και ως χαριτωμένοι σύντροφοι, αλλά πολλές φορές μπορούν να αναλάβουν το ρόλο του βοηθού και του θεραπευτή του ανθρώπου. Η θεραπεία με τη βοήθεια των ζώων, ή αλλιώς Pet Therapy, είναι μια εναλλακτική συμπληρωματική μέθοδος θεραπείας που βοηθά στην προαγωγή της ψυχικής και σωματικής υγείας των ανθρώπων σε κάθε ηλικία και βρίσκει εφαρμογή με ποικίλους τρόπους.

Ζώα θεραπείας, ιπποθεραπεία, δελφινοθεραπεία είναι μερικοί από αυτούς. Οι σκύλοι οδηγοί τυφλών, σκύλοι ανίχνευσης διαβήτη και σκύλοι βοηθοί είναι πολύτιμοι συνεργάτες για ανθρώπους με συγκεκριμένα προβλήματα υγείας. Ωστόσο θα πρέπει να διασφαλίζεται η ευζωία των ζώων που παίρνουν μέρος στα προγράμματα pet therapy και που εκπαιδεύονται ως βοηθοί.

Αυτά και άλλα πολλά που θα συζητηθούν στις 24 Νοεμβρίου 2018 από τις 9.30 π.μ στο αμφιθέατρο Τσιρογιάννης της Κτηνιατρικής Σχολής ΑΠΘ(Πανεπιστημιουπολη).

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν για κάθε ενδιαφερόμενο. ”

Για περισσότερες πληροφορίες https://www.facebook.com/events/601596110276911/

 

Χριστουγεννιάτικο bazaar στο Γκάζι στις 24-25/11/2018

Ανακοίνωση διοργανωτών :

“Οι εθελοντές του ΚΑΖ, όλη η ομάδα των δίποδων και τετράποδων του Καταφυγίου, σας καλούμε στο Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ μας, 24 & 25 Νοεμβρίου 2018 στο γνωστό αγαπημένο μας μέρος, το ΘΕΑΤΡΟ 104. Θα είμαστε όλοι εκεί, σε κλίμα γιορτινό και θα σας περιμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Θα πιούμε καφεδάκι, θα δοκιμάσετε την κουζίνα μας, θα κάνετε τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας και όχι μόνον, θα κουβεντιάσουμε, θα γελάσουμε και θα στηρίξουμε το έργο του Καταφυγίου και τα αδεσποτάκια μας.

Σας περιμένει και σούπερ λαχειοφόρος αγορά με μεγάλες εκπλήξεις! Μαζί και τα τετράποδα μέλη της οικογένειας, όπως πάντα! Για να κάνουν κι αυτά τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τους! Save the date!

TA ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ 104.”

Για περισσότερες πληροφορίες https://www.facebook.com/events/2231306783818269

 

Σεμινάριο – Πιστοποίηση Ιχνηθετών στα Εξαμίλια Κορινθίας στις 25/11/2018

Ανακοίνωση διοργανωτών :

“Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο Κυνοφιλικός Όμιλος Βελγικών Ποιμενικών, διοργανώνει ένα σεμινάριο για ιχνηθέτες IPO. Το σεμινάριο θα ξεκινήσει με θεωρία, στις εγκαταστάσεις της σχολής Kynergon στα Εξαμίλια Κορινθίας και θα συνεχιστεί με το πρακτικό κομμάτι στον κάμπο του Σπαθοβουνίου Κορινθίας. Μετά το τέλος της πρακτικής, θα ακολουθήσουν γραπτές εξετάσεις, στη σχολή, με σκοπό την αξιολόγηση και πιστοποίηση των υποψηφίων ιχνηθετών. ”

Για περισσότερες πληροφορίες https://www.facebook.com/events/1242282495919063/

 

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts