Σεμινάρια που ξεχωρίζουν αυτό το Σαββατοκύριακο

Ιατρικό σεμινάριο, εκδήλωση και ομιλία για την συμπεριφορά του σκύλου και ξενάγηση μαζί με agility στην Αθήνα μαζί με τους σκύλους σας φυσικά. Δείτε τις ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και λεπτομέρειες συμμετοχής.

Διαδραστική Διημερίδα Γόνατος – Ιατρικό σεμινάριο για κτηνιάτρους στην Αθήνα στις 5-7/5/2017

Ανακοίνωση Κτηνιατρικού συλλόγου :

“Η Ομάδα Μελέτης Ορθοπαιδικής και Νευροχειρουργικής (O.M.O.N) της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ, διοργανώνει το διάστημα 5-7 Μαϊου 2017, ορθοπαιδικό τριήμερο στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών.
To επιστημονικό πρόγραμμα περιλαμβάνει:
5 Μαϊου 2017: Βασικές Αρχές Οστεοσύνθεσης με χρήση Μεταλλικής Πλάκας (Πρακτικό Εργαστήριο-Dry Lab)
6-7 Μαϊου 2017: 1η Διημερίδα της Ο.Μ.Ο.Ν με θέμα «Διαδραστική Διημερίδα Γόνατος».”

Για περισσότερες πληροφορίες και για να διαβάσετε αναλυτικά το πρόγραμμα :  https://www.facebook.com/pg/hcavs/events/ , και

 https://www.facebook.com/events/1487142937979668/

 

Ανοικτή ημερίδα με θέμα: «Tα ζώα συντροφιάς στη ζωή μας – Αλήθειες και Μύθοι» στην Σαλαμίνα στις 6/5/2017

Για περισσότερες πληροφορίες https://www.facebook.com/events/1987177791510224/

 

Dog – friendly ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στις 7/5/2017

Ανακοίνωση διοργανωτών εκδήλωσης :

“Δεν υπάρχει πλέον τίποτα που δεν μπορείτε να απολαύσετε χωρίς την παρέα του σκύλου σας!

Την Κυριακή 7 Μαϊου με τους φίλους, την οικογένεια αλλά και το σκύλο σας θα μπορείτε να απολαύσετε μια ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας από τη διπλωματούχο ξεναγό Marialena Christopoulou που θα σας μυήσει στα κρυφά μυστικά της ιστορίας της πόλης μας. Και όχι μόνο αυτό: στο τέλος της ξενάγησης η προπονήτρια agility Elena Tsalikidou θα σας περιμένει στο λόφο της Πνύκας για μοναδικές ασκήσεις agility για τους σκύλους σας!

Η διαδρομή μας ξεκινάει από το Σύνταγμα και περιλαμβάνει γνωστά και άγνωστα σημεία της Αθήνας ξεδιπλώνοντας τα μυστικά της ιστορίας της. Ποιος είπε ότι οι σκύλοι θα μείνουν σπίτι;

Φίλοι, οικογένειες, παιδιά και υπέροχα τετράποδα θα περιηγηθούν μαζί στην πρώτη Dog-friendly ξενάγηση που έγινε ποτέ στην Ελλάδα powered bySam’s Field Cosmos Pet Supplies Ltd! η οποία θα μας προσφέρει λιχουδιές υψηλής θρεπτικής αξίας και ένα σακίδιο με δωράκια για τους σκύλους μας!

Εσύ πόσα γνωρίζεις για την πόλη σου; Πάρε τον σκύλο, τους φίλους ή την οικογένεια σου και έλα μαζί μας να την ανακαλύψεις!

Κάθε κηδεμόνας σκύλου θα παραλάβει στο χώρο του agility ένα σακίδιο γεμάτο με λιχουδιές Sam’s Field Salmon treat skin & coat, πλούσιες σε θρεπτική αξία, μπλουζάκι Sam’s Field, δείγμα τροφής Sam’s Field και άλλα δωράκια! Μην το χάσετε!


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

1. Μπείτε στο link του event για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον συμμετοχής.
2. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
3. Κόστος συμμετοχής: 30 ευρώ για ενήλικες και ΔΩΡΕΑΝ για παιδιά κάτω των 15 ετών. Ειδικές εκπτώσεις για οικογένειες.
4. Η ξενάγηση υποστηρίζεται από διπλωματούχο ξεναγό με ειδική αγάπη στους τετράποδους φίλους μας και από επαγγελματία εκπαιδευτή σκύλων. Παρέχεται ειδικός εξοπλισμός για agility καθώς και λαχταριστές λιχουδιές για τους σκύλους σας!
5. Η διάρκεια της ξενάγησης είναι 2 ώρες και η διάρκεια του agilitity 1,5 ώρα (16:00 – 19:30).
6. Υποστηρίζονται πληρωμές με κάρτες, τραπεζική κατάθεση και μετρητά. Η κράτηση της θέσης πραγματοποιείται με την ολοκλήρωση της πληρωμής για τον οποία εκδίδεται νόμιμη απόδειξη πληρωμής.”

Για περισσότερες πληροφορίες https://www.facebook.com/events/1281343201972767/

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts