Σεμινάριο γαστρεντερολογίας για κτηνιάτρους

9ο Forum κτηνιατρικής στην Θεσσαλονίκη στις 10-11/03/2018

Ανακοίνωση διοργανωτών:

“Αγαπητοί συνάδελφοι,

 Η Ελληνική Εταιρεία Κτηνιατρικής Ζώων Συντροφιάς, συνεπής στις αρχές της για συνεχή, έγκαιρη και έγκυρη επιστημονική ενημέρωση, προετοιμάζει το 9ο Forum Κτηνιατρικής Ζώων Συντροφιάς που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, στο Ξενοδοχείο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305, 54627) στις 10 και 11 Μαρτίου του 2018.

Το θέμα του συνεδρίου καλύπτει όλο το φάσμα της Γαστρεντερολογίας των ζώων συντροφιάς, από την παθολογία και την ενδοσκόπηση έως τη χειρουργική του γαστρεντερικού σωλήνα, του ήπατος και της εξωκρινούς μοίρας του παγκρέατος. Συγχρόνως θα υπάρχουν σε ξεχωριστή αίθουσα ελεύθερες ανακοινώσεις που θα αφορούν όλα τα αντικείμενα τηw ιατρικής των ζώων συντροφιάς.

 Την Παρασκευή 9 Μαρτίου οργανώνονται δύο προσυνεδριακά σεμινάρια. Ένα θεωρητικό σεμινάριογια την κλινική διατροφή, με τρεις ξένους ειδικούς στο αντικείμενο ομιλητές (θα λάβει χώρα στην αίθουσα ΟΛΥΜΠΙΑ Α του ξενοδοχείου) και ένα πρακτικό σεμινάρια με θέμα την ενδοσκόπηση του οισοφάγου, του στομάχου και του εντέρου. Το  πρακτικό σεμινάριο θα έχει περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων και θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις της Κλινικής Ζώων Συντροφιάς του Τμήματος Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ.

Συγχρόνως με το επιστημονικό πρόγραμμα θα λειτουργεί έκθεση κτηνιατρικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Η οργανωτική επιτροπή καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε το 9ο Forum να είναι αντάξιο των προσδοκιών σας.

Σας περιμένουμε στην Θεσσαλονίκη!

Βασίλης Λαζαρίδης
Κτηνίατρος, Πρόεδρος της Ο.Ε. του 9ου Forum”
Για περισσότερες πληροφορίες https://www.facebook.com/events/374520676336300/
Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts