Σεμινάριο grooming και Τεχνικών Asian Style

H Animagroom παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη διεθνούς φήμης Dogstylist & Creative Groomer Beatrix Megyesi σε ένα μοναδικό σεμινάριο Κουρεμάτων και Τεχνικών Asian Style για επαγγελματίες κομμωτές σκύλων.

Η Beatrix Megyesi είναι επαγγελματίας groomer για περισσότερο από 15 χρόνια και ειδικεύεται σε Ασιατικά και Σύγχρονα Στυλ. Διατηρεί δικό της κομμωτήριο σκύλων στην Ουγγαρία και παράλληλα εργάζεται στο Μιλάνο στο διάσημο Dog Boutique and Grooming SPA “For Pets Only”. Έχει συμμετάσχει ως Εισηγητής μέχρι τώρα σε περισσότερα από 35 διεθνή σεμινάρια σε 20 διαφορετικές χώρες και έχει διακριθεί σε μεγάλους διεθνείς διαγωνισμούς στις κατηγορίες Creative Grooming και Asian Freestyle.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 6 και 7 Ιουλίου του 2019 στο ξενοδοχείο Civitel Attik (Ολυμπίας 11, Μαρούσι 151 24, Αίθουσα Genessis), πλησίον του σταθμού «Νερατζιώτισσα». Την Κυριακή 7/7 επιπλέον θα πραγματοποιηθεί Workshop (περιορισμένες θέσεις με δωρεάν παροχή τραπεζιών grooming).

Πρόγραμμα Σεμιναρίου: Θα παρουσιαστούν τεχνικές ασιατικού στυλ κουρέματος στις ακόλουθες φυλές: Yorkshire Terrier, Maltese, Shih Tzu, Poodle, Bichon Frise κ.α.

Ώρες Διεξαγωγής του Σεμιναρίου:
– Σάββατο 6 Ιουλίου: 15:00 – 22:30
– Κυριακή 7 Ιουλίου: 11:00 – 20:00

Για το κόστος συμμετοχής και για άλλες πληροφορίες https://www.facebook.com/events/1736720316429063/

*** Στην τιμή περιλαμβάνεται καφές, χυμός, συνοδευτικά, αναψυκτικά και γεύμα.

Το σεμινάριο τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Σωματείου Επαγγελματιών Κομμωτών Σκύλων (Ε.Σ.Ε.Κ.Σ.) και χορηγός επικοινωνίας είναι το περιοδικό «PETS TODAY».

Η Animagroom θα προσφέρει δώρα και βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες. Την Κυριακή 7 / 7 επιπλέον θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με ΜΕΓΑΛΑ ΔΩΡΑ από τις χορηγούς εταιρίες για τους παριστάμενους.


Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts