Οι σκέψεις μιας φίλης μέσα από ένα κείμενο

Παίρνω μεγάλη χαρά όταν γνωρίζω νέους φίλους καθημερινά. Κι όταν ορισμένοι από εσάς μου στέλνετε προσωπικές σας εμπειρίες, σκέψεις, απορίες ή ακόμα και πληροφορίες και γνώσεις που θα φανούν χρήσιμες για το περιοδικό Τα ΣκυλοΝέα Της Μάρσας, νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη κι εκτίμηση που έχω εσάς στο πλάι μου.

Είναι μεγάλη μου τιμή όταν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μου δικά σας βιώματα, σκέψεις και τα αισθήματά σας για εμάς τα σκυλάκια. Όπως το παρακάτω κείμενο που μου το έστειλε μια φίλη για να δημοσιευθεί στα ΣκυλοΝέα Της Μάρσας και την ευχαριστώ απ’ τα βάθη της καρδιάς μου γι’ αυτό. Περισσότερο απ΄όλους την ευχαριστεί η σκύλο – μαμά μου γιατί ως συγγραφέας βαδίζει πάντα στα λογοτεχνικά μονοπάτια και ξέρει να εκτιμάει την λογοτεχνική φύση των ανθρώπων. Πόσο μάλλον όταν εκείνοι αγαπούν τα σκυλιά όπως εκείνη εμένα.

Ελπίζω να το απολαύσετε.

 

Σκύλε μου σε ευχαριστώ,

ήσουν μία αγκαλιά σε όλες μου τις θλίψεις.

Ήσουν εκείνος που με έβλεπε πάντοτε όμορφη, ακόμα και αν πίστευα για τον εαυτό μου το αντίθετο.

Με έμαθες να εμπιστεύομαι, όταν είχα αρχίσει να κλείνομαι στον εαυτό μου και να μη θέλω να ανοίγομαι σε κανέναν.

Σκύλε μου σε ευχαριστώ.

Δε μπορούσες να μου μιλήσεις, όμως μου είπες τα ωραιότερα λόγια που έχω ακούσει ποτέ μου.

Πήρε τις νύχτες μου και τις ζωγράφιζες με όμορφα χρώματα, πήρες και την καρδιά μου και την έκανες έναν χαρταετό που μπορεί να πετάει ψηλά. Με εσένα καλέ μου φίλε, αισθάνθηκα πως μπορώ να καταφέρω τα πάντα και δεν επέτρεψα σε τίποτα να με καταβάλλει.

Σε αγαπώ μικρέ μου φίλε, σε ευχαριστώ για όλα όσα μου χάρισες.

Μου έμαθες να γελώ, να εμπιστεύομαι, να ζω και πάνω από όλα, να ακούω αυτό που λέει η εσωτερική μου φωνή. Σε ευχαριστώ φίλε μου!”

Ένα κείμενο της Μαρίας Σκαμπαρδώνη

 

Ευχαριστώ πολύ την κα. Μαρία Σκαμπαρδώνη που εμπιστεύτηκε το περιοδικό “Τα ΣκυλοΝέα Της Μάρσας” και μου έδωσε την χαρά και την έγκρισή της να δημοσιεύσω αυτό το όμορφο κείμενο. 

Νέα μου φίλη σού κουνάω την ουρά μου με χαρά κι ελπίζω να απολαμβάνεις τα σκυλονέα μου,

Με αγάπη Μάρσα. 

 

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts