Σκύλο – σταθμός (βλ. παιδικός σταθμός) στην Αθήνα!

περίεργοι νόμοι για σκύλους

Κι όμως! Μπορεί να μην το γνωρίζετε αλλά είναι γεγονός…. υπάρχει ένα πάρκο για σκύλους μέσα στην Αθήνα το οποίο το διαχειρίζονται άνθρωποι που αγαπούν τα σκυλιά κι ο βασικός του ρόλος είναι το dog sitting! Είναι ιδανική επιλογή για ανθρώπους που εργάζονται ή λείπουν από το σπίτι αρκετές ώρες την ημέρα και για να μην μένει μόνο του το σκυλάκι τι καλύτερο από το να συναντάει φίλους και να γνωρίζει νέους στον σκύλο – σταθμό! Ένα είναι σίγουρο… πως όταν θα επιστρέφει στο σπίτι θα νιώθει πλήρης, θα έχει ξεδώσει και θα έχει σπαταλήσει όση ενέργεια χρειαζόταν για να νιώσει χαρούμενος.

Είναι ένας χώρος που έχει μεγάλη έκταση για τις δραστηριότητες των σκύλων και για τους λάτρεις του νερού υπάρχει η μεγάλη έκπληξη… μπορούν να κολυμπήσουν στην πισίνα! Ναι! Ναι! Καλά διαβάσατε… υπάρχει και πισίνα και πάντα υπάρχει το έμπειρο προσωπικό που επιβλέπει για την προστασία των σκύλων.

Γενικά, είναι ένας πολυχώρος παιχνιδιού, κοινωνικοποίησης, εκγύμνασης, κολύμβησης, εκπαίδευσης και dog sitting.  Επιπλέον, προσφέρεται και grooming και μεταφορά του σκύλου από και προς τον χώρο του ιδιοκτήτη.

Για περισσότερες πληροφορίες όπως τις ώρες που είναι ανοιχτά, για την διεύθυνση και άλλα πολλά δείτε εδώ http://www.puppiespark.gr/

 

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts