Έχουν κι οι σκύλοι ζώδια…

τα σκυλονέα της Μάρσας

Σύμφωνα με τους αστρολόγους  έχουμε κι εμείς οι σκύλοι ζώδια.  Τι; Μόνο εσείς οι άνθρωποι δηλαδή έχετε χαρακτήρα; Κι εμείς έχουμε και “κρατάμε” χαρακτήρα αν χρειαστεί… Μπορεί να λένε “το παιδί σου και το σκυλί σου όπως το μάθεις” αλλά πώς να το κάνουμε…έχουμε κι εμείς κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όπως πεισματάρηδες, τεμπέληδες, έξυπνοι κ.α. που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε από τους άλλους.  Δεν είμαστε όλοι οι σκύλοι ίδιοι!

Δείτε λοιπόν σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης του σκύλου σας τι ζώδιο είναι και διαβάστε τα χαρακτηριστικά του.  Βέβαια, πάντα παίζει ρόλο το πώς το μεγαλώνει κάποιος το σκυλί του και τι εκπαίδευση του έχει κάνει αλλά όσο να’ ναι παίζει ρόλο κι ο χαρακτήρας του κι ίσως έτσι κατανοήσετε καλύτερα την συμπεριφορά του.

τα σκυλονέα της Μάρσας

ΖΩΔΙΑ

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Θεωρείται ο αρχηγός της αγέλης.  Είναι παιχνιδιάρης, χαρούμενος παρ’ όλα αυτά δεν παρακαλάει ποτέ γιατί είναι αρκετά εγωιστής.  Έχει αρκετή ενέργεια, είναι δραστήριος και ζωηρός γι’ αυτό και του αρέσουν οι προκλήσεις, οι βόλτες και η έντονη άσκηση, όπως τα extreme sports, agility. Αν σ’ αυτόν τον τομέα παραμελήσετε τον σκύλο σας Κριό τότε κινδυνεύει να πέσει σε κατάθλιψη. Εντούτοις, πρέπει να τον έχετε υπό την επίβλεψή σας γιατί είναι λιγάκι απρόσεκτος με αποτέλεσμα να είναι επιρρεπής στα ατυχήματα.

 Για παράδειγμα, πολλά σκυλιά Κριοί έχουν συνήθως γρατσουνιές στο σώμα τους. Αυτό σημαίνει επίσης πως δεν θέλουν την κλεισούρα, τους αρέσουν οι ανοιχτοί χώροι, οι άνετοι χώροι αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να το σκάσουν.  Θυμώνουν εύκολα και γαβγίζουν όταν θυμώνουν αλλά μετά από λίγο το ξεχνάνε.  Αυτή η ενέργεια που έχει ο σκύλος Κριός θα τον διατηρήσει νέο ακόμα και στα γεράματά του. Είναι υπερευαίσθητος, επίμονος, ανυπάκουος κι επαναστάτης   Δείχνει ευγνωμοσύνη στην αγάπη σας και είναι πιστός φύλακας που υπερασπίζεται το αφεντικό του και τον χώρο του με όλες του τις δυνάμεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ο σκύλος Ταύρος είναι δύσκολος χαρακτήρας γι’ αυτό και απαιτείται η εκπαίδευσή του να ξεκινήσει από νωρίς.  Είναι πεισματάρης, ισχυρογνώμων και όσο μεγαλώνει γίνονται εντονότερα αυτά τα χαρακτηριστικά.  Παρ’ όλα αυτά, είναι υπάκουος πολύ, δυνατός, ήρεμος, αγαπά πολύ το αφεντικό του κι αποφασιστικός   Επίσης είναι αξιαγάπητος, στοργικός κι ανασφαλής γι’ αυτό ίσως χρειαστεί όταν λείπετε από το σπίτι και τον αφήνετε  μόνο του, να του αφήνετε ένα ρούχο σας για να σας μυρίζει.

 Γενικώς, έχει ανάγκη πολύ την προσοχή σας λόγω της ανασφάλειάς του.  Είναι λιχούδης, του αρέσουν και τα φαγητά και τα γλυκά κι ίσως γίνει επιθετικός για να τ’ αποκτήσει.  Είναι τεμπέλης εξού και κοιμάται πολύ.  Του αρέσει η εξοχή αλλά όχι για να ασκηθεί απλά για να περιπλανηθεί.  Αγαπάει τα παιδιά.  Είναι το πιο ήσυχο σκυλάκι με παθητικό χαρακτήρα το οποίο συμπεριφέρεται πάντα σαν ένας σοβαρός ενήλικας.  Είναι πάντα ξαπλωμένος στον καναπέ σε μια γωνιά την οποία θα υπερασπίζεται και θα την θεωρεί δικιά του και θα απαγορεύει σε όλους να κάτσουν εκεί.  Γενικά υπερασπίζεται τα πράγματά του , τον χώρο του και λατρεύει να ακούει απαλή μουσική.

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Ο σκύλος που ανήκει στο ζώδιο του Διδύμου έχει πολύ ενέργεια, είναι πανέξυπνος γι’ αυτό και είναι εύκολος μαθητής στην εκπαίδευση και πολύ γοητευτικός γι’ αυτό και σε διαγωνισμούς ή καλλιστεία σκύλων είναι συνήθως νικητής. Απ’ την άλλη θέλει μόνιμη παρέα γιατί απεχθάνεται την μοναξιά. Ίσως αυτό να τον κάνει επιρρεπή σε άγχος αποχωρισμού.  Είναι πολύ ευαίσθητος αλλά ταυτόχρονα και πολύ περίεργος με τους θορύβους. Δεν του αρέσουν οι θόρυβοι και το δείχνει.  Είναι πολύ φιλικός με τους ξένους.

Γενικά είναι φωνακλάς, ακούραστος και ζωηρός που σημαίνει πως αν δεν έχει την κατάλληλη εκπαίδευση μπορεί να κάνει ζημιές στο σπίτι, γιατί είναι πάντα κουτάβι με έντονη προσωπικότητα.  Επίσης χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην διατροφή του γιατί έχει τάσεις να γίνει υπέρβαρος.   Είναι πολύ επικοινωνιακός γι’ αυτό και είναι υπερβολικά φλύαρος κι ίσως να σας κουράσει.  Του αρέσει να είναι στο κέντρο της προσοχής σας και να του μιλάτε κι εκείνος να απαντάει σα να συνομιλείτε.  Για τον λόγο του ότι είναι πολύ επικοινωνιακός μην εκπλαγείτε αν τον δείτε να σας μιμείται.  Είναι ο τρόπος του για να σας πλησιάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Τα τετράποδα Καρκινάκια είναι υπερευαίσθητα και πιστά στο αφεντικό τους.  Επειδή αισθάνονται μέλη της οικογένειας αν τα μαλώσετε θα κρυφτούν σε κάποια γωνιά στενοχωρημένα και πως τα έχετε προσβάλει.  Το παίρνουν πολύ προσωπικά δηλαδή.  Γι’ αυτό το λόγο χρειάζονται πολύ προσοχή γιατί θυμώνουν εύκολα και μελαγχολούν.  Αποφεύγουν τους καυγάδες γιατί είναι δειλά και σε τέτοια περίπτωση  κρύβονται στην αγκαλιά του αφεντικού τους.  Διαθέτουν πολύ υπομονή, αλλά είναι κυκλοθυμικοί.  Με αποτέλεσμα να είναι επιρρεπής σε ψυχοσωματικά προβλήματα.

 Έχουν ανάγκη τα μόνιμα χάδια σας και την συνεχής επιβεβαίωση.Θα ανυπομονούν για τις καλοκαιρινές διακοπές γιατί λατρεύουν τη θάλασσα και το νερό. Η εκπαίδευση θα είναι εύκολη γιατί είναι έξυπνα.  Και κάτι χαρακτηριστικό… Η πανσέληνος τους δημιουργεί ανησυχία κι ίσως κάποια από αυτά να έχουν την τάση να ουρλιάζουν εκείνες τις μέρες.    Με λίγα λόγια, όταν τα μαλώνετε θα σας κρατήσουν μούτρα αλλά μετά από λίγο θα σας συγχωρέσουν και θα σας αγαπούν για πάντα ( ακόμη και την ώρα που τα μαλώνετε).  Θέλουν ιδιαίτερη προσοχή αν παρουσιάσουν φαινόμενα καταθλιπτικής συμπεριφοράς κι επίσης προσοχή στην διατροφή γιατί είναι λαίμαργα κι αυτό θα τα οδηγήσει στην παχυσαρκία.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ο σκύλος Λιονταράκι έχει βασιλικό ταμπεραμέντο με ηγετικές τάσεις και είναι ιδιαίτερα παρορμητικός.  Αυτός είναι το αφεντικό… Είναι κυριαρχικός κι απαιτεί σεβασμό.  Είναι τολμηρός και γενναίος.  Δεν φοβάται τίποτα, εκτός καμιά φορά από… τις γάτες.  Είναι πολύ δυνατός σωματικά και φροντίζει να το δείχνει συνεχώς στα άλλα ζώα για να τους παίρνει τον αέρα.  Από το προκλητικό και αγέρωχο περπάτημα του φαίνεται πως είναι αλαζονικός και πολύ περήφανος.  Κατά τ’ άλλα όμως είναι κοινωνικός και φιλικός.

 Αγαπά πολύ το αφεντικό του και του είναι πιστός.  Υπερασπίζεται τον χώρο του μαζί με ό, τι υπάρχει μέσα.  Δηλαδή, το αφεντικό του, τα αντικείμενα και οτιδήποτε άλλο κατοικίδιο υπάρχει μέσα στο σπίτι.  Αγαπά επίσης πολύ τα παιδιά γι’ αυτό και είναι κατάλληλο για οικογένεια. Τα προσέχει, τα φροντίζει όπως θα φρόντιζε τα δικά του κουτάβια για τα οποία θα ήταν πολύ περήφανος.  Έχει καλή μνήμη κι αυτό βοηθάει στην εκπαίδευση.  Έχει ανάγκη να του κάνετε πολλά δώρα και συνεχές επιβεβαίωση και τότε θα γίνει χαλί να τον πατήσετε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Ο σκύλος Παρθένος είναι υπάκουος και πολύ συντροφικός. Είναι το αυθεντικό κατοικίδιο, νοιώθει τέλεια στο σπίτι και θέλει χάδια κι αγκαλιές.   Επειδή θέλει να ζει σε καθαρό περιβάλλον, είναι από μόνο του πολύ καθαρό ζωάκι.  Ίσως γι’ αυτό και λατρεύει το μπάνιο.  Μισεί την παρουσία άλλων ζώων.  Είναι απαιτητικός, όχι ιδιαίτερα δραστήριος αλλά παρ’ όλα αυτά όλο και με κάτι θα ασχολείται καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας. Σπάνια θα κάνει ζημιές στο σπίτι.   Την ώρα του φαγητού δημιουργεί έντονα φασαρία.  Θέλει προσοχή όμως στην διατροφή του γιατί είναι επιρρεπής στις αλλεργίες και ίσως έχει στομαχικές διαταραχές.  Επίσης θέλει προσοχή στις δηλητηριάσεις και στους ψύλλους.

Επειδή του αρέσει να του μαθαίνετε συνεχώς νέα κόλπα είναι τέλειος μαθητής την ώρα της εκπαίδευσης.  Γι’ αυτό και μπορεί να εκπαιδευτεί από πολύ νωρίς.  Αυτός ο σκύλος περιμένει από το αφεντικό του να είναι τέλειος σε όλα.  Αλλιώς μην εκπλαγείτε αν κάποια στιγμή σας ρίξει ένα περιφρονητικό βλέμμα.  Τότε θα σημαίνει πως άλλα περίμενε από εσάς και τον απογοητεύσατε.  Ο σκύλος Παρθένος είναι ιδανικός ως σκύλος – θεραπευτής.  Αυτό θα το καταλάβετε όταν δεν νιώσετε καλά, θα τα παρατήσει όλα και θα τρέξει να σας δείξει το ενδιαφέρον του και να σας φροντίσει με τον τρόπο του.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 22/10)

Ο τετράποδος Ζυγός είναι τεμπέλης  βολικός και ήσυχος.  Είναι πολύ συναισθηματικός και μπορεί να επικοινωνεί με τα μάτια με το αφεντικό του.  Είναι σχολαστικός αλλά και αναποφάσιστος.  Αυτός είναι κι ένας λόγος που είναι λίγο δύσκολος χαρακτήρας και επιβάλλεται να έχετε πολύ υπομονή μαζί του σε τέτοιο βαθμό που πολλές φορές να δοκιμάζει τα όριά σας με την φασαρία του και γενικά με την ανησυχία του.  Κι όλα αυτά γιατί; Γιατί προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή σας.  Δεν του αρέσει η ρουτίνα με αποτέλεσμα να νευριάζει χωρίς λόγο για το τίποτα.  Κατά τ’ άλλα είναι φιλικός και στοργικός με τυχόν άλλα κατοικίδια μέσα στο σπίτι.  Προσπαθεί πάντα να γίνει ο καλύτερος σκύλος.

Φοβάται εύκολα και δεν του αρέσει η μοναξιά. Γι’ αυτό αν δουλεύετε και λείπετε πολλές ώρες από το σπίτι καλό θα ήταν να του πάρετε ένα άλλο κατοικίδιο για συντροφιά.  Και ποτέ μην τον αφήσετε μόνο στον κήπο.   Η καταλληλότερη επιβράβευση γι’ αυτόν είναι το φαγητό.  Γενικά, ο σκύλος Ζυγός είναι ευτυχισμένος όταν τον αγαπάτε, τον φροντίζετε κι έχετε την προσοχή σας στραμμένη επάνω του.  Του αρέσει επίσης πολύ ο καλλωπισμός.  Να νοιώθει ότι είναι όμορφος και περιποιημένος.  Στο θέμα της εκπαίδευσης θα πρέπει να είστε σαφής σ’ αυτό που ζητάτε με κοφτές και “καθαρές” εντολές γιατί μπερδεύεται εύκολα και μπορεί να μην καταλαβαίνει τι του ζητάτε και να σας κοιτάει σα χάνος… Κάτι σημαντικό!  Να του λέτε κάθε μέρα “σ’ αγαπώ” κι αυτός θα σας δείξει την ευγνωμοσύνη του και την αγάπη του με φιλιά…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10 – 21/11)

Τι άλλο θα μπορούσε να είναι ο σκύλος Σκορπιός; Κτητικός, βέβαια.  Αλλά και ο πιο  πιστός σκύλος του ζωδιακού κύκλου.  Είναι πολύ δεμένος με το αφεντικό του και το σπίτι του και φροντίζει να συμβάλλει στην καλύτερη διάθεση του αφεντικού του.  Έχει την ικανότητα να επικοινωνεί μεταφυσικά όπως πχ. με την τηλεπάθεια.  Έχει ανεπτυγμένη διαίσθηση και θα νοιώσει από πριν αν κάτι λάθος πρόκειται να συμβεί και θα προσπαθήσει να σας ειδοποιήσει κλαψουρίζοντας.  Επίσης θα ξέρει ακριβώς τι σας συμβαίνει ακόμα κι όταν λείπετε από το σπίτι.  Έχει τεράστια ψυχική δύναμη και είναι ο σκύλος που θα βρει τον δρόμο του γυρισμού ακόμα κι αν τον πάτε στην άλλη άκρη της γης.  Είναι μοναχικό ζώο και του αρέσει το καθαρό περιβάλλον.

Συνήθως έχει τέλειο τρίχωμα. Αντιλαμβάνεται εύκολα τον κίνδυνο γι’ αυτό και είναι πολύ καλός φύλακας.  Είναι επίσης πολύ γοητευτικός, περήφανος και πεισματάρης.  Έχει έντονη προσωπικότητα.  Είναι των άκρων.  Δηλαδή, μπορεί να είναι πολύ εχθρικός με τα άλλα σκυλιά ή πολύ φιλικός.  Γι’ αυτό θέλει προσοχή και να τον φέρετε από νωρίς σ’ επαφή με άλλα σκυλιά για να μάθει να συνυπάρχει μαζί τους όπως το ίδιο ισχύει και με τα παιδιά.  Ίσως γι’ αυτόν τον λόγο να χρειαστεί κάποια ειδική εκπαίδευση.  Για να μην σας πάρει τον αέρα πρέπει να του επιβληθείτε από νωρίς και να τον έχετε υπό έλεγχο.  Να θυμάστε, ο σκύλος Σκορπιός είναι ικανός να πεθάνει για εσάς γιατί είναι πολύ κτητικός, προστατευτικός και πιστός.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ο σκύλος Τοξότης είναι πολύ ευφυής, χαρούμενος, διασκεδαστικός, γεμάτος αγάπη και του αρέσει η συντροφιά.  Έχει ανεξάντλητη ενέργεια και πολύ γερά νεύρα. Καμιά φορά έχει πρόβλημα υπακοής ή μπορεί να είναι φοβικός.   Αγαπάει πολύ τα παιδιά γι’ αυτό και είναι πολύ καλός για οικογένεια.  Καθώς μεγαλώνει γίνεται λιγάκι αδέξιος κι απρόσεκτος με κίνδυνο να δημιουργεί προβλήματα στον χώρο όπως και στο σώμα του.  Συνήθως αποφεύγει τους σκύλο – καυγάδες γιατί είναι δειλός.  Παρ’ όλα αυτά του αρέσει η περιπέτεια και είναι σκανταλιάρης.

Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι ότι μιμείται το αφεντικό του.  Χρειάζεται συνεχής εκπαίδευση και άσκηση γιατί είναι αθλητής, ενθουσιάζεται εύκολα αλλά είναι και ανεξάρτητος. Τι σημαίνει αυτό; Μην του πείτε τη λέξη κατασκήνωση, τρέξιμο ή βόλτα γιατί τότε θα ψάχνετε να τον βρείτε επειδή θα κάνει σαν τρελός από την χαρά του και θα τρέχει γύρω από το σπίτι.  Γενικώς, ο σκύλος Τοξότης θα είναι ο καλύτερος φίλος σας.  Είναι φιλικός κι εξωστρεφής.  Ένας πραγματικός σύντροφος.  Του αρέσει πολύ να βγαίνει βόλτες μόνος του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Το σκυλάκι Αιγόκερως έχει πολύ ήσυχο χαρακτήρα, αγαπάει πολύ τα παιδιά, είναι πολύ παιχνιδιάρης μαζί τους και ταυτόχρονα είναι πολύ καλός φύλακας του χώρου διαμονής του. Σκύλος της οικογένειας, δηλαδή.   Είναι το πιο συνετό ζώο του ζωδιακού κύκλου.  Του αρέσει η τάξη.  Επιρρεπής στην παχυσαρκία γιατί του αρέσει πολύ το φαγητό.  Είναι πολύ επίμονος και το κύριο χαρακτηριστικό του είναι πως θυμάται και “το κρατάει” αν κάποιος, κάποτε τον πειράξει.  Θα του κρατάει κακία για μια ζωή!  Είναι εγωκεντρικό ζώο και του αρέσει η μοναξιά.  Όπως του αρέσουν πολύ τα ψυχρά κλίματα.

  Είναι αισιόδοξος και θαρραλέος  Ένας ιδανικός σκύλος – εργασίας θα έπρεπε να ανήκει σ’ αυτό το ζώδιο. Όσο θα μεγαλώνει θα έχει ανάγκη περισσότερο την φροντίδα σας σε αντίθεση με τα ντελικάτα νιάτα του που δεν απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή.    Του αρέσουν τα καλύτερα πράγματα στη ζωή και θα απαιτεί ειδική τροφή και προσοχή. Αν του φορέσετε περιλαίμιο φροντίστε να είναι πολύ ακριβό γιατί τότε θα σας εκτιμήσει πιο πολύ…  Περιμένει να έχει την προσοχή ακόμα και των επισκεπτών σας και θα κάνει δικιά του την καλύτερη θέση του καναπέ.  Ο σκύλος Αιγόκερως θεωρεί τον εαυτό του άνθρωπο και ισότιμο μέλος της οικογένειας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ο σκύλος Υδροχόος είναι πολύ έξυπνος αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερα δύσκολος σκύλος για να τον χειριστεί κανείς.  Είναι ευαίσθητος και επηρεάζεται πάρα πολύ από την διάθεση του αφεντικού του.  Έχει ιδιαίτερο ταμπεραμέντο και είναι φιλικός.  Αγαπά πολύ το νερό και τα μπάνια.  Συνήθως είναι περίεργος γι’ αυτό και χώνει την μύτη του παντού.  Η πειθαρχία είναι πολύ δύσκολο κομμάτι για τον ιδιοκτήτη ενός σκύλου Υδροχόου.  Μπορεί να “χτυπιέται” κάτω ο ιδιοκτήτης πόση ώρα για να τον εκπαιδεύσει αλλά αν σκεφτεί να τον επιβραβεύει με φαγητό τότε θα βγει νικητής γιατί ο Υδροχοάκος σκύλος δεν υποχωρεί στην αγάπη του για το καλό φαγητό.  Αυτό σημαίνει πως είναι και εκλεκτός στο θέμα του φαγητού.

Κατά τ’ άλλα, είναι σκύλος – φίλος, αληθινός και πάντα δίπλα σου.  Ξεπερνά εύκολα τα εμπόδια γι’ αυτό και είναι δύσκολο να τον ελέγξετε και να του βάλετε περιορισμούς.  Είναι υπομονετικός, επίμονος  πεισματάρης και… ξεροκέφαλος.  Δύσκολο στοιχείο για την εκπαίδευσή του.  Παρ’ όλα αυτά του αρέσει η εκπαίδευση και η κοινωνικότητα.  Λατρεύει την περιπλάνηση και τις γνωριμίες με τους ανθρώπους αφού είναι ανεξάρτητος και ελεύθερος… Αποδέχεται εύκολα τα άλλα κατοικίδια του σπιτιού.  Είναι πιστός και φιλικός και θα απαιτήσει να έχει τον δικό του προσωπικό χώρο ή μέρος για να κάθεται ήσυχος και μόνος όταν θα το έχει ανάγκη.  Το καταπληκτικό στον σκύλο Υδροχόο είναι πως ενώ την μία στιγμή μπορεί να νομίζετε πως έχετε το πιο κουτό κατοικίδιο του κόσμου, την άλλη θα κάνει κάτι τόσο απροσδόκητα έξυπνο που θα σας καταπλήξει και θα σας αφήσει άφωνο!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Τα “ψαράκια” είναι ευγενικά, χαριτωμένα, ευαίσθητα και επηρεάζονται εύκολα από την διάθεση του αφεντικού τους.  Είναι ήσυχα και πολύ στοργικά με το αφεντικό τους και τα υπόλοιπα κατοικίδια του σπιτιού.  Το ζωάκι ιχθύς φημίζεται για τις επιδόσεις του στα σπορ και ιδιαίτερα στο νερό.  Όταν συμπαθήσουν κάποιον άνθρωπο κολλάνε απάνω του δείχνοντας την αγάπη τους.  Είναι επιρρεπής στα ατυχήματα.  Δεν ενοχλούνται με τους μικρούς χώρους και είναι λάτρεις της πολυτέλειας.  Η αλλαγή του περιβάλλοντος τα διαταράζει με αποτέλεσμα να μελαγχολούν και να κρύβονται σε μια γωνιά.

Με λίγα λόγια, έχουν περίεργη προσωπικότητα.  Θέλουν ταυτόχρονα να πάνε σε δύο κατευθύνσεις… Κυκλοθυμικά, πανέξυπνα, καλόψυχα.  Θα αναζητήσουν τρόπους να σας ευχαριστήσουν και να αποσπάσουν την προσοχή σας.  Έχουν ονειροπόλο βλέμμα και τους αρέσει πολύ ο ύπνος και το χουζούρεμα.  Είναι τόσο έξυπνα που θα ξέρει ότι θα φύγετε από το σπίτι πριν καν το πάρετε απόφαση… Θα αναπτυχθεί ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ σας αν τους προσφέρετε ζεστασιά και αγάπη.  Θα ακούνε για ώρες όταν τους μιλάτε και θα αντιδρούν σα να καταλαβαίνουν απολύτως αυτά που τους λέτε.  Τα σκυλάκια ιχθύς θα μπορούσαν άνετα να εργαστούν με ταχυδακτυλουργό.

 Αν θέλετε να μάθετε σύμφωνα με το δικό σας ζώδιο  ποια ράτσα σκύλου σας ταιριάζει, τότε δείτε εδώ Ποιος σκύλος σού ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιό σου.

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts