Σκύλοι στα γραφεία εταιριών

Τα σκυλιά κλέβουν πλέον όλο και περισσότερο τις καρδιές των ανθρώπων. Οι οικογένειες αυξάνουν τα μέλη τους προσθέτοντας νέα τετράποδα μέλη. Τα οποία έχουν μια ξεχωριστή θέση μέσα στην οικογένεια, σίγουρα όχι κατώτερη. Η αγάπη και το δέσιμο σκύλου – ανθρώπου έχει γίνει πλέον καθεστώς.

Κι αυτό το λαμβάνουν υπόψη τους πολλές εταιρίες με σκοπό να κρατήσουν σε υψηλά επίπεδα παραγωγικότητας των υπαλλήλων τους. Γνωρίζουν πως ο άνθρωπος αγαπάει πολύ τον σκύλο του και για να τον έχουν πάντα χαρούμενο στον εργασιακό του χώρο και κατ’ επέκταση αποδοτικό στην εργασία του, αποφάσισαν να ανοίξουν τους ορίζοντες ως εταιρίες.

Τι ακριβώς κάνουν;

Δίνουν την άδεια στους υπαλλήλους τους να φέρνουν μαζί τα σκυλιά τους. Κάθονται απλά δίπλα τους στο γραφείο και τους κρατάνε συντροφιά. Ορισμένες εταιρίες, επειδή οι περισσότεροι υπάλληλοί τους έχουν σκύλο στο σπίτι, για να μην γίνεται συνωστισμός μέσα στα γραφεία και για να αποφεύγονται σκύλοκαυγάδες, κανονίζουν ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα. Όπου σύμφωνα μ’ αυτό μοιράζουν τις μέρες για να φέρνουν οι υπάλληλοι τους τετράποδους συντρόφους τους εναλλάξ.

Προς το παρόν, αυτή η είδηση αφορά εταιρίες του εξωτερικού αλλά εμείς ευελπιστούμε να γίνει και στην χώρα μας.

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts

Leave a Reply