Σκύλος μαχαίρωσε γυναίκα….

συνταγές για σκύλους

Όταν μια γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, στο Κολοράντο, την Τετάρτη με ένα σοβαρό τραύμα στο χέρι, το προσωπικό του νοσοκομείου δεν πίστευε πολύ την ιστορία της για το πώς συνέβη.

Η Σελίντα Χέινς εξήγησε ότι η σκυλίτσα της, η Μία, που ήταν αρκετά ψηλή για να φτάσει στον πάγκο της κουζίνας, είχε αρπάξει ένα φρέσκοακονισμένο μαχαίρι με στο στόμα της. Η Χέινς προσπάθησε να αποσπάσει το μαχαίρι από το στόμα της σκυλίτσας της προσφέροντάς της λιχουδιές. Μόλις της έδωσε τις λιχουδιές έλεγε στην σκυλίτσα της να αφήσει το «νέο της παιχνίδι».

“Όταν η Μία πήγε να φάει την λιχουδιά, έπεσε το μαχαίρι πάνω στο χέρι μου και με έκοψε στο σημείο όπου υπήρχε ήδη μια μεγάλη παλιά πληγή μήκους περίπου 4 εκατοστών”, είπε η γυναίκα. ” 

Το προσωπικό του νοσοκομείου, το συγκεκριμένο συμβάν το θεώρησε ύποπτο για κακοποίηση στο σπίτι και γι’ αυτόν τον λόγο επικοινώνησε με την αστυνομία για να το ερευνήσει.

“Όταν η αποστολή είπε ότι υπήρχε ένα άτομο που μαχαιρώθηκε από έναν σκύλο, έπρεπε να βεβαιωθώ ότι το άκουσα σωστά”, είπε ο αστυνομικός. “

Μετά από πολλές ερωτήσεις, η αστυνομία διαπίστωσε ότι η Μία ήταν η μόνη ύποπτη. Ωστόσο, η σκυλίτσα στάθηκε τυχερή και δεν της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για … παρά λίγο ανθρωποκτονία εξ αμελείας… κι αφέθηκε ελεύθερη να συνεχίσει την ήρεμη οικογενειακή ζωή της μαζί με το παρά λίγο.. θύμα της.

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts