Σκύλος οδηγούσε αμάξι για μία ώρα!

Ένας απίστευτος σκύλος που λάτρευε τη διασκέδαση, πήγε να διασκεδάσει με το αυτοκίνητο του ανθρώπου του, όταν έσπρωξε τον λεβιέ ταχυτήτων στην θέση όπισθεν και γυρνούσε γύρω από ένα αδιέξοδο για σχεδόν μια ώρα!

Οι κάτοικοι μιας γειτονιάς του Πορτ Σεντ Λούσι της Φλόριντα ανησύχησαν όταν κοίταξαν έξω από τα παράθυρα τους ένα πρωί και είδαν αυτοκίνητα της αστυνομίας να πλαισιώνουν τον, συνήθως, ήσυχο δρόμο τους.

Όταν ρώτησαν τους αστυνομικούς τι συνέβαινε, εκείνοι τους είπαν πως προσπαθούσαν να σταματήσουν το αυτοκίνητο ενός γείτονα που το οδηγούσε ο σκύλος του! Και τότε, είδαν με τα ίδια τους τα μάτια το αυτοκίνητο του γείτονά τους να κάνει κύκλους ασταμάτητα γύρω από το αδιέξοδο της γειτονιάς και το σκύλο στην θέση του οδηγού.

Κάποιοι γέλασαν τόσο πολύ με αυτό το απίστευτο γεγονός και είπαν αστειευόμενοι στους αστυνομικούς πως ίσως θα έπρεπε να του δώσουν δίπλωμα και άδεια οδήγησης γιατί οδηγούσε πολύ καλύτερα από ορισμένους οδηγούς που γνώριζαν.

Πώς κατέληξε όμως ο σκύλος στην θέση του οδηγού για μία ολόκληρη ώρα;

Η αστυνομία είπε ότι ο ιδιοκτήτης του σκύλου βγήκε για λίγο από το αυτοκίνητο, ενώ ο σκύλος βρισκόταν στην θέση του συνοδηγού κι όταν έμεινε μόνος έσπρωξε τον λεβιέ ταχυτήτων στην όπισθεν και άρχισε να περιηγείται σχεδόν μια ώρα γύρω από το αδιέξοδο.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ξεκλειδώσουν το αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο εισόδου χωρίς κλειδί στην πόρτα του οδηγού (πάλι καλά που ήταν τελευταίας τεχνολογίας, δηλαδή, διαφορετικά ακόμα θα έκανε σβούρες το αυτοκίνητο!). Αλλά μέχρι τότε, ο σκύλος είχε καταφέρει και είχε βγάλει το γραμματοκιβώτιο ενός γείτονα, είχε χτυπήσει έναν κάδο απορριμμάτων και είχε γκρεμίσει έναν φράχτη ρίχνοντας μερικά τούβλα στο γκαζόν του γείτονα.

Η αλήθεια είναι πως τα πήγαινε μια χαρά για μία ώρα. Οι ζημιές έγιναν στο τέλος της βόλτα τους λίγο πριν τον σταματήσουν οι αστυνομικοί. Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε και στο τέλος άνοιξε η πόρτα και πετάχτηκε ο σκύλος χαρούμενος με την ουρά του να κουνιέται σαν τρελή από την έξαψη σα να έλεγε “Τα πήγα καλά, τελικά” με καμάρι.

Τέλος καλό όλα καλά, λοιπόν, σε μία ξέφρενη κούρσα με τον πιο περίεργο οδηγό!

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts